O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Jeśli KOTOR, to tylko część pierwsza. KOTOR 2 jest tak niestabilny i słaby, że szkoda o nim gadać. :/

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
z kotora 2 wycieli mnostwo szitu zanim trafil do sklepow, sa modyfikacje dodajace te wyciete levele, ponoc polowe gry ucieli

btw, jaram sie:
[yt]c3t-0MIy-fc&feature=related[/yt]

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Bardziej mi chodzi o to, że KOTOR 2 jest bardzo niestabilny. Ledwo co go ukończyłem, bo nieważne jaką wersję (parę różnych pirackich i oryginalna) miałem i jakiego kompa, zawsze się wyłączał co parę minut. Tylko KOTOR 1 mnie pchał żeby w to grać. Miałem z tym czymś więcej problemów niż z Arcanią czy Zmierzchem Bogów, a o to trudno.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Nie wiem co ty miałeś, ale mi KOTOR i KOTOR 2 działał idealnie, z czego ten drugi jako nie wciągał na długo...

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
KOTOR 1 był świetny i nie miałem z nim żadnych problemów. Natomiast KOTOR 2 zawieszał, wyłączał, zacinał, pojawiał dziwne błędy na każdym kroku.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Miałeś jakąś lipną wersję lub jakiś błąd w systemie.

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Robiłem formaty, ściągałem z internetu różne wersje, kupiłem oryginała, pożyczyłem od kumpla jego oryginała. W tym czasie zmieniłem kompa 2 razy, na obu było to samo. Gdy 2 lata później po premierze spróbowałem zagrać, było to samo. Za dużo tych przypadków żeby to była wina po mojej stronie, poza tym, w internecie jest bardzo dużo tematów o tego typu problemach z KOTORem 2. Może to było coś po mojej stronie, ale w tylu przypadkach? Trudne to do pomyślenia, skoro nie miałem z niczym innym tylu problemów jak z KOTORem 2.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
To się nazywa mieć pecha ;f. Ja jedynie miałem problem z instalacją. Musiałem pod koniec instalacji menedżerem zadań zamknąć by się zainstalowało.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A ja nie grałem ani razu w KOTORa, ale i tak jest zajebiście.

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Ma ktoś kontakt do MadMacka? GG, e-mail, xfire, cokolwiek. :] Muszę się przywitać z osobą, z którą się znam od 2003/4 roku i mnie uczyła snajpienia w Enemy Territory i w ogóle jest moim the best kumplem w internecie. ^^ Ma ktoś? :D Bardzo plosiem. :>

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Najlepszym kumplem w internecie, chociaż nie masz z nim kontaktu, well said ;p

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
zdaje sie ze stad jed ostatnio sie z nim lizal, azckolwiek pewnosci ni mo

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Cóż, najpierw on był za młody, jak dorósł to wyleciał do stanów z rodziną, potem ja byłem zajęty. Tak wyszło. :p Nau, przecież on Cię bardzo lubi. ;P I to jak! XD

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
no nie sposob bylo tego nie zauwazyc dawnej, jednakowoz tyraz to raczej inaczej an mnie patrzy, co nie zmienia niczego, bo nadal mam wszystkich jednakowo kolo paly :D

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Filesonic się zablokował, można pobierać teraz rzeczy tylko ze swojego konta. Zrobił się z tego teraz dysk online... :<

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Filesonic się zablokował, można pobierać teraz rzeczy tylko ze swojego konta. Zrobił się z tego teraz dysk online... :<
To samo Fileserve i inne podobne serwisy.
Nawet się teraz żadnych film&oacute;w na necie nie idzie pooglądać.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
No to za kilka dni będziemy zn&oacute;w mieli czasy, gdy nikt nie wiedział że istnieje takie coś jak internet.

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Jest jeszcze turbobit, rapidshare, bitshare i parę innych mniej znanych. Jednak te największe się zamykają. Zawsze jednak są inne sposoby ściągania, na przykład P2M. ;>

Do góry Bottom