O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
... na samą myśl przestałem to robić... xD Straszna propozycja. xD

Ja tam lubię anime i mangę. ;d Jedna osoba mnie w to wciągnęła. Zastanawiam się czy Lord Sado/Sado z TG to ten sam Lord Sado/Sado z Gupa. xD To ten bałwan mnie w to wciągnął. :D Nigdy nie wybaczę tego Sado. ;d

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Umów się z kolegami, że za każdym razem jak zobaczą że obgyzasz walki, za karę musisz im zrobić loda.

Brzmi dość zniechęcająco..tylko czemu Rangiz się tak dziwnie uśmiecha ;D

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
kuzwa dla przykladu dalem, poza tym nie przesadzajcie, "masa ambitniejszych" ;p na pewno sie lepsze znajda, ale nie trzeba tego tak formulowac, bo anime 'est bardzo dobre

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jest dobre to fakt, ale czy można nazwać je ambitnym. Wzbudza to wątpliwości.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Jeśli rozmawiamy o anime to polecam Full Metal Alchemist Brotherhood (pierwsza wersja też jest niezła), Ergo Proxy (dla tych co wolą fabułę niż akcję), i film Sword of a Stranger który sam obejrzałem niedawno i bardzo mi się podobał fabularnie jak i ze względu na akcję.

Z wyrazami szacunku. Godfather

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ogląda ktoś ręczną? Kolejny horror i piękne zwycięstwo. Wichary cuda godne Szmala w tej bramce wyprawiał, a wybicie głową piłki przez Wentę kilkanaście sekund przed końcem było genialne :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Kibicem ręcznej nie jestem, ale jak lecą jakieś mistrzostwa w tvp to zawsze oglądam. Dzisiejszy mecz był świetny, jak wszystkie, które pamiętam z Duńczykami. Cały mecz w plecy a ostatnie 2 minuty dla nas :).
Brawo.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Cyber war !

W sumie, to nie powinny mnie obchodzić sprawy w USA tylko w naszej unii kochanej z ich ACTA

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Mam na kompie Wiedźmina 2, Skyrim, Mass Effect 2, Dragon Age Origins i 2, Modern Warfare 3, Battlefielda, a mimo wszystko gram w Baldurs Gate 2... :D

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
To dobrze. Ja sam w wakacje przeszedłem pierwszą część, kawał dobrej gry - choć moim zdaniem do dwójki się nie umywa.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Anoniimowi już poblokowali kilka kluczowych stron w odwecie :D

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
ja se za to sprawilem neverwinter nights 2 ze wszystkimi addonami i dlc, jak przejde kotora 1 i 2, to sie zacznie dluuuuga zabawa

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Wolę Neverwinter Nights 1. :> Od taki sentyment do starszych gier RPG, kiedy gry były jeszcze dobre. ^^

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Grałem i ukończyłem NWN i może ze dwa dodatki, ale generalnie nie ruszyła mnie ta gra. Od dwójki się odbiłem.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
dwójka mnie odrzuciła, przekalkowanego świata już nie mogłem strawić. nwn pierwszy był niezły, ale akcja naprawdę ZA DŁUGO się rozwijała, więc więcej niż 1 raz nie dałem rady ukończyć, a w retrospekcji stwierdzam że gra dość nudnawa...
baldura z kolei nigdy nie dałem rady ruszyć, mimo że wszyscy w samych superlatywach o nim... a kotor o ktorym wspomniał Ticz jest naprawde wart polecenia, postacie nie są z plastiku jak w większości gier... mają to coś i tyle, a nie kartonowe bloki bez charakteru

Do góry Bottom