Pozwolę sobie na małą dygresję w tym temacie…
Ludzie wam się nic nie podoba. Gothic Up było by postawione na jPortal i komentarze by wyglądały następująco:
Co wy dobrego zrobiliście znowu stawiacie na dziurawym skrypcie stronę…
Strona postawiona na joomli i co widzę? Komentarz kolejny odnośnie skryptu.
Ps: nie wiem czy już pisałem... nie róbcie strony ani na joomlu ani na mambo bo są straszliwie jednolite i żeby wyszło z nich coś orginalnego trzeba bardzo dużo zmieniać...
Ludzie zastanówcie się, co piszecie? Czy wam się w głowach już poprzewracało? Wszędzie źle nic wam się nie podoba… Osobiście przyznam rację administracji z wyborem cms’a, aczkolwiek miałem się nie wtrącać w sprawy strony. Uważam, iż w tym momencie odwalacie całkiem kawał dobrej roboty i podziwiam was za to.
Cahir wiadomo, że nie ma to jak własny cms – szkoda, iż nie udało nam się stworzyć reaktywacji gup tak jak planowaliśmy na własnym cms’ie i szkoda, iż administracja nie dała nam szansy pomóc.
Niestety wygląd forum okropny. Zielony kolor w ogólnie nie pasujący do klimatu Gothic. Przyznaje, iż pamiętam gup w starym wyglądzie forum z phpbb i z ibp przed hackiem i tylko takie je widzę wraz z stroną. Stary skin jest o wiele bardziej klimatyczny niż aktualny.
Czcionka mało widoczna, ogólnie cały skin nie czytelny. Moim zdaniem odstrasza on bez obrazy clone…
O BLE! W tym skinie kolory nawet są nie dobrane :| Wygląda to obleśnie, a ten nav?? :| CHRYSTE PANIE!
Witam ponownie… Co do twojej opinii, po raz pierwszy się zgodzę.
Zrobie wam profesjonalny skin za 150zl. jak by co, to piszcie na 6661924, pzdro
150zł? Żartujesz? Kushi ma dobre serce i zrobi znajomym chyba od ręki za free za prawa autorskie w stopce i również profesjonalnie.
A ja powiem, że teraz Gothic Up to już nie to samo.
Moim zdaniem Gothic Up się już szczerze mówiąc wypaliło. Lecz jeżeli pewne osoby połączą siłę (mowa o weteranach forum – patrz na grupę) to uważam, iż da się jeszcze wiele zdziałać. Postanowiłem się bacznie przyglądać waszej pracy. Jeżeli będę mógł jakoś pomóc walcie na PW i zrobię to, co będę musiał jak najlepiej, lecz wątpię, iż administracja mi ufa.
Pozdrawiam wszystkich starych jak i również nowych użytkowników GUP.
A dziękuje również tym, którzy pomagali mi, jodełkowi i kushiemu w odbudowie strony i forum.
Edit:
O zgrozo! Co to za napis na topie? FOROOM ?: | Zaczynam się zastanawiać czy to forum fanów kreskówek czy forum o serii Gothic… n/c
EDIT:
QUOTE(Dark Shadows @ 24-10-2006, 16:46) [snapback]125146[/snapback]
A co jak ktoś nie lubi niebieskiego i czarnego?
To ma ten zielony i bardzo dobrze, że mamy taki wybór. Co do tego, że niebieski jest schludniejszy to twoje zdanie. Ja wolę skiny bardziej "doładowane" i ładniejsze graficznie (według mnie oczywiście zielony jest bardziej doładowany graficznie tylko trzeba mu poprawek).
Pozdrawiam. (Mam manie pisania pozdrawiam
).
Nie spamuj… Opcja edytuj istnieje (sory, że wytykam, ale to, że moderatorów nie ma nie oznacza, iż już wszystko każdemu wolno).
Skin zielony po prostu ma za dużo niedociągnięć, a co się z tym wiąże jest mało czytelny i kolorystycznie wygląda ohydnie porównując go do po przedniejszych dwóch wyglądów forum.
Niebieski skin też jest jasny i wg. mnie o niebo lepszy, schludniejszy, bardziej przejrzysty i nieoczojebny... sam go używam, bo uważam, że jest najfajniejszy z dostępnych (może to przez sentyment)
Zgadzam się z eMzim. Aktualnie skin za czasów phpbb najlepiej się prezentuje, lecz osobiście uważam, iż poprzedni wygląd jak by posiadał stare buttony był by najbardziej klimatyczny i schludny.
Clone, jeżeli masz dużo czasu wolnego proponuje dodanie jakiegoś mrocznego, skinu, który będzie bardziej przypasowany do Gothic 3.
Pozdrawiam.