Nowy Skin

Status
Zamknięty.
E

eMzi

Guest
Jak dla mnie warto by na stronie był jakiś jaśniejszy skin, bo skąd możecie wiedzieć, co podoba się innym. Może chcą pisać o Gothicu, ale nie lubią ciemnego skinu i sobie wybiorą ten jaśniejszy. Kwestia gustu i tyle.

Niebieski skin też jest jasny i wg. mnie o niebo lepszy, schludniejszy, bardziej przejrzysty i nieoczojebny... sam go używam, bo uważam, że jest najfajniejszy z dostępnych (może to przez sentyment)

Dark Shadows

Active Member
A co jak ktoś nie lubi niebieskiego i czarnego? ;) To ma ten zielony i bardzo dobrze, że mamy taki wybór. Co do tego, że niebieski jest schludniejszy to twoje zdanie. Ja wolę skiny bardziej "doładowane" i ładniejsze graficznie (według mnie oczywiście zielony jest bardziej doładowany graficznie tylko trzeba mu poprawek).

Pozdrawiam. (Mam manie pisania pozdrawiam :D).

Megarion

El Presidente
Ludzie wam się nic nie podoba. Gothic Up było by postawione na jPortal i komentarze by wyglądały następująco:

Przepraszam, waćpanie, ale ja na jPortal i inne skiny nie narzekałem ;)

Xombium

Member
Skin... no jest jaki jest , czyli najogolniej mowiac cienki jak jednopensowka wrzucona miedzy dwoch szkotow :(. Racja, forum sie wypalilo, ale ta drastyczna zmiana tylko to pogorszy (oczywiscie to moje zdanie). Brzydkawe kolory, teraz jak pisze posta to ledwo widze co pisze :). Pozatym to juz nie to samo co stare gothic Up. Mozna bylo sie bardziej wysilic, dobrac odpowiedniejsze, "klimatyczniejsze" kolorki. A teraz to tak kiczowato. Logo tez slabe, glupio to FOROOM wyglada. Wiecie mi sie sam Gothic i GUp kojarzylo bardziej z czarnymi kolorami i posepna atmosfera, a tu jakies radosne FOROOM wyskakuje :). Takze podsumowujac: slabo :(

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Logo mi się całkiem podoba (może dlatego, że zawsze lubiłem ten screen ze ścierwojadem :p ), ale z resztą jest trochę gorzej. Są dwa główne kolory, ciemny zielony i mocny, jasny, oczojebny zielony, jak dla mnie te dwa kolory zupełnie do siebie nie pasują. Rozumiem, że chciałeś zrobić coś nowego i uważam, że to świetny pomysł, ale ten skin to jeszcze nie to :) . Trzymam kciuki za postępy w pracach (szkoda, że nie znam się na tworzeniu skinów pod php, bo chętnie bym pomógł :p ).

Pozdrawiam

Dark Shadows

Active Member
Jak tak czytam sobie niektóre posty to mam wrażenie, że wy nie wiecie, że nie musicie mieć tego zielonego ustawionego. Na przykład twój post Xombium. Piszesz nam, że jak piszesz post to ledwo widzisz. To zmień sobie na inną skórkę i problem z głowy.

To taki mały offtop wybaczcie. :rolleyes:

Pozdrawiam.

Ps: Xarox opcja edytuj nie uaktywnia opcji "nowy post" na głównej stronie, wiec, jeśli się wypowiadam to nowym postem, by ktoś to zauważył. Ehh ty się czepiasz. <_< Taki problem, że mam coś do powiedzenia i wypowiadam się częściej od ciebie lub innych? Ja wypowiadam się, by ktoś to widział, a na edytowany post mało, kto patrzy (prawie nikt). Ciekawe czy ktoś zauważy to, co dopisałem. Wątpię. I to, że nie ma moderatorów to wiem, ale za uważanie, za spam wypowiedzi użytkownika w temacie, w którym można chyba dyskutować, (bo taka jest jego forma) jest dość "nie ten tego".

Ps: Używam opcji edytuj jeśli pisanie nowego postu nie jest koniecznie lub nie ma on za zadanie wniesienia czegoś do dyskusji.

Down: Specjalnie użyłem edycji edytuj, by znowu się nie czepiali. Masz rację Kan to wy się wypalacie a nie forum. Jak ktoś chcę to piszę na forum i mimo tego, że wiele tematów wiele razy zakładanych znów poruszamy to coś robimy. Ważne, by coś robić, uczestniczyć w "życiu forum", a nie narzekać na wypalenie się gup. I tak jak Kan zapytam: Co ma do tego skin?
Jak ruszymy z dokończoną stroną i jakąś akcją reklamową, że gup wróciło to znów będziemy na najwyższych obrotach. Trzeba mieć nadzieje. :)

Kan

Member
Szczerze powiedziawszy, pierwsze wrażenie takie sobie. Ale po czasie można się przyzwyczaić. Po za tym Clon już na samym początku powiedział że skin potrzebuje jeszcze szlifu. Jedyna rzecz skóra naprawdę mi się nie podoba to ta jaskrawa zieleń. Nie pasuję do klimy i razi w oczy, no i zieleń tła mogłaby mieć inny odcień. Ale skin i tak jest opcjonalny więc jeżeli admini dorobią brakujące elementy do skinu „gothic” będę wdzięczny.

A i przeleciało mi gdzieś przed oczami zdanie w stylu „g.up się wypaliło”. Po pierwsze to nie forum się wypala tylko ludzie na mim obecni a po drugie co ma do tego skin ?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ehh... Moze to kwestia przyzwyczajenia, ale ja nie lubie skinow w kolorze zielonym ;] Ten jakos bardziej pasuje mi do servisu o strzelankach, ale nie musze miec go przeciez ustawionego. Jednak zrobie Clone tą przyjemność i go zostawie sobie, mzoe mi sie spodoba :p

Kacperex

KacŚpioszek
Laye są 3 ogólnie teraz :) dwa przerobione dzięki Kushiemu .
Ten zrobił Clone, ale nikt nie powiedział, że będzie on naszym oficjalnym layem.
Na razie myślę, że zostaniemy przy starym czarnym, a z czasem może coś znowu nowego w ciemnych kolorach kto wie.

Xar witam ja do Ciebie nie żywię urazy i na pewno, gdy będzie potrzebna Twoja pomoc to się zgłoszę.

Joomla? Jak na razie jeden z najbezpieczniejszych skryptów, tak mi mówiono :) Do końca miecha będzie stary czarny lay, więc będzie dobrze.

Trzeba się rozwijac :)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ten nowy zielony skin mi się wogóle nie podoba. M0że to dlatego że jestem przyzwyczajony do czarnych skinów (?) Możliwe.
Jednak za dużo zielonego, logo, no może trochę pasuje do skinu. Doceniam Clone że się starałeś, i pracowałeś and tym 12 godzin, jednak jeśli raz Ci się nie udało to drugi uda. Jak byś na przyszłość robił skin to jakiś czatny zrób.

Pozdro !!!

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
ANioł czarnys kin jest (prawie czarny ;d, ale tło black) a clone chciał żeby był większy wybór, dać jakiś inny skin, nowoczesny :).

EDIT: Ta Kan przyznaje ci racje:), a ty doctorku nie strasz go:p, jesteś moim przełozonym, jaki mi dajesz przykład:p.

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE(Anioł Stróż @ 25-10-2006, 19:59) [snapback]125211[/snapback]

Ten nowy zielony skin mi się wogóle nie podoba. M0że to dlatego że jestem przyzwyczajony do czarnych skinów (?) Możliwe.
Jednak za dużo zielonego, logo, no może trochę pasuje do skinu. Doceniam Clone że się starałeś, i pracowałeś and tym 12 godzin, jednak jeśli raz Ci się nie udało to drugi uda. Jak byś na przyszłość robił skin to jakiś czatny zrób.
Pozdro !!!

ŁŁooo stary ty masz taki staz na g.up jak niejeden z nas wszystkich albo i wszysyc wzieci moze chcesz zostac jeszcze administaratorem co ? jakbym mial 2 posty i ledwo byl 2 tygodnie na forum to nie wypowiadalbym sie w temacie dotyczaqcym przyszlosci g.up :D :D jestes jeszcze tzw. (przezemnie) roocky, g**j i nic w sumie nie znaczysz wiec glupio troche odrazu sie cpac na administracje i zarzadzac wielkie zmiany bo Tobie sie cos nie podoba :D co nie znaczy ze ja cos wielkiego znacze ^_^ -_-

:D czy to z tymi userami tak zle czy to ja sie starzeje ? :wacko: :blink:

Kan

Member
Doctor bądź tak miły i nie strasz nowych userów, bo to nam w niczym nie pomoże. A z resztą nie trzeba spędzić tutaj 2 lata aby wiedzieć jaki skin był kiedyś, wystarczy zmienić skórkę i ocenić. I z tego co mi się wydaję on napis „czarne skiny” a nie „czarny skin”, więc zapewnie chodziło mu o inne fora na których bywał.

Kacperex

KacŚpioszek
Dobra za jakis czas, dajmy na to miesiąc sponsor dam nam nowe skiny na portal i na forum :)
W czarnych koloroach i wtedy będzie od wyboru do koloru.
Jest możliwośc wyboru, jak ktoś chce mieć czarny, zielony niebieski to taki sobie wybiera :)

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE(Kan @ 25-10-2006, 20:52) [snapback]125221[/snapback]

Doctor bądź tak miły i nie strasz nowych userów, bo to nam w niczym nie pomoże. A z resztą nie trzeba spędzić tutaj 2 lata aby wiedzieć jaki skin był kiedyś, wystarczy zmienić skórkę i ocenić. I z tego co mi się wydaję on napis „czarne skiny” a nie „czarny skin”, więc zapewnie chodziło mu o inne fora na których bywał.

Sorki Kan ;P unioslem sie niepotrzebnie :p masz racje :)

Kushi

Weteran
Weteran
Wyszło w praniu; nad czarnym muszę jeszcze trochę popracować... .

Garrick

Member
Moim zdaniem i tak najlepszy jest skin ze starego G.up :D
Co do tego skinu zrobionego przez Clone'a... Fakt jest niezly, zawsze to cos innego.
Najbardziej podobaja mi sie w nim te jaskrowo zielone czy jak kto woli seledynowe paski :p W sumie fajnie kontrastują z tą ciemna zielenia :)
Ale najwiekszy minus to dla mnie fakt, ze nie ciezko czyta sie pisanego posta.
Ogólnie jednak lay jest niezly, chociaz jak juz podkreslilem wczesniej dla mnie rzadzi ten stary, czarny :D
No ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom