Bardzo chce mi się skomentować powyższy wpis, lecz ograniczę się tylko do kłamstwa:
QUOTE Ponieważ tyle ile jest na niego głosów pozytywnych tyle jest negatywnych.
Zauważyłem dwa negatywne głosy na mnie. Twój i Kushiego. Jeżeli jeszcze coś przegapiłem, to mnie poprawcie. Bo jeśli ktoś na mnie nie głosuje, to chyba nie jest to głos na nie, prawda?
Chciałbym podziękować tym, którzy głosowali na mnie - bardzo dobry wybór. Gratuluję także dla tych, którzy głosowali na Sever i szczurka. Będą na pewno świetnymi moderatorami.
Osobiście zaś oddam głos na Sever, która będzie z pewnością świetnym modem.
Co do przeciwskazań, nie wytypuje nikogo. Po prostu na nich nie zagłosuje, a i tak pewnie na nikogo to nie wpłynie.
EDIT
QUOTE Zapewniam Cię, że nie jest to kłamstwo. Po prostu wiele osób widząc to ile masz głosów boi się otwarcie Cię skrytykować obawiając się konsekwencji, które mogą nastąpić w razie twojego wyboru. Osobiście nie uważam abyś się mścił jednak wiele osób obawia się tego typu rzeczy i wyraża się o tobie negatywnie w tak zwanych kuluarach... Musisz mi wierzyć na słowo, ze to nie są tylko moje wymysły.
Za plecami każdy jest odważny. Jeżeli się boją powiedzieć, to ich strata. Ale ty w pisząc, że mam równo za i przeciw kłamałeś. A to nie jest dobra cecha u moderatora.
QUOTE Możesz uważać, że kłamie ja jednak stwierdzam fakt. Jest bardzo wiele negatywnych opinii o Tobie. To, że ty ich nie widziałeś nie znaczy, że ich nie ma. Dla mnie w żadnym wypadku nie jest to kłamstwo, ale każdy ma prawo do swojej opinii i jeśli ciągle uważasz, że kłamie to ja nic na to nie poradzę.
Opinii móże być dużo. Nie wiem ile jest zbudowanych na kłamstwie, na zazdrości, a ile na moich działaniach. Ważne jest to, że w glosowaniu było tylko dwa głosy przeciw, a jeżeli poza nim mam tyle samo przyjaciół co wrogów, to duży sukces. A w tym, żeby uparcie sądzić że kłamiesz, nie mam korzyści.