Jako, że jestem tutaj wymieniony jako kandydat (za co bardzo serdecznie dziękuje) postanowiłem poczekać z oddaniem głosu aż zrobi to większość. Ta chwila właśnie nastąpiła...
Uważam, że na to stanowisko zasługuje Lord Bezimienny. Dlaczego? Uczciwy, serdeczny user, którego na pewno nie będzie można posądzić o stronniczość.
Co do moich antytypów... Uważam, że moderatorem nie powinien być Megarion. Dlaczego? Ponieważ tyle ile jest na niego głosów pozytywnych tyle jest negatywnych. Po za tym widać, że bardzo łatwo traci nad sobą kontrole ( mówię tu o temacie
No Comment ) Cała ta dyskusja którą tam prowadzi ze Sługą Kruka i jeszcze paroma osobami bardzo mocno ociera się dla mnie o spam i jest zupełnie zbędna. Uważam, że moderator nie powinien brać udziału w tego typu utarczkach słownych.
To jest moje zdanie i prosiłbym o nie komentowanie go gdyż wprowadzi to tylko nie potrzebny bałagan. Każdy ma prawo do własnej oceny sytuacji i ja z tego prawa korzystam. Przynajmniej jestem szczery.
Teraz, jeśli chodzi o mnie. Gdybym został wybrany przyznaje bardzo bym się cieszył. Myślę, że w jakiś sposób zasłużyłem sobie na to. Jednak inni również, więc jeśli zostanie wytypowany do tej funkcji ktoś inny zaakceptuje to bez cienia zawiści. Zawsze pozostaje przyszłość...
Edit
QUOTE Bardzo chce mi się skomentować powyższy wpis, lecz ograniczę się tylko do kłamstwa:
Zapewniam Cię, że nie jest to kłamstwo. Po prostu wiele osób widząc to ile masz głosów boi się otwarcie Cię skrytykować obawiając się konsekwencji, które mogą nastąpić w razie twojego wyboru. Osobiście nie uważam abyś się mścił jednak wiele osób obawia się tego typu rzeczy i wyraża się o tobie negatywnie w tak zwanych kuluarach... Musisz mi wierzyć na słowo, ze to nie są tylko moje wymysły.
QUOTE Za plecami każdy jest odważny. Jeżeli się boją powiedzieć, to ich strata. Ale ty w pisząc, że mam równo za i przeciw kłamałeś. A to nie jest dobra cecha u moderatora.
Masz racje za plecami każdy jest odważny...
Możesz uważać, że kłamie ja jednak stwierdzam fakt. Jest bardzo wiele negatywnych opinii o Tobie. To, że ty ich nie widziałeś nie znaczy, że ich nie ma. Dla mnie w żadnym wypadku nie jest to kłamstwo, ale każdy ma prawo do swojej opinii i jeśli ciągle uważasz, że kłamie to ja nic na to nie poradzę.
QUOTE (Arcane 06-03-2006 @ 15:55)To jest głosowanie, nie 'pokłóćmy się'.
Zatem skończcie, lub jeżeli nie możecie - przenieście to 'obrzucanie mięchem' na Priv.
Z mojej strony w żadnym razie nie jest to kłótnia. Swobodna wymiana poglądów. Po za tym ani przez chwile nie czułem "obrzucony się mięchem" i myślę, że sam też tego nie robiłem... Mam nadzieje że Megarion ma podobne odczucia.