Szczurek chyba ma rację, a ja mam kolejne pytania. Do czego są Mapy. Mam ich kilka, ale po co one? I chyba cóś się w labiryncie spieprzyło, bo już wydałem około 100 energi i nie było w ogóle czegoś specjalniejszego (chodzi mi o takie cóś w rodzaju "Widzisz dźwignię, co robisz:
a) przekręcasz
B) masz to w dupie i idziesz dalej "
Czy inni to mają? Bo ja takie cóś miewałem, ale teraz... kupa. Nie można jakoś podwyższyć częstotliowści tych "znalezisk"?
Nordmar tymczasowo (?) wylaczony. Niestety skrypt zarzuca baze danych smieciem w zastraszajacym tempie i do czasu rozwiazania problemu calosc bedzie offline.
tez mi cosNK ie dziaa ale chyba dlatego,ze pisze z kompa szpitalnego a jako ze to szpital w Dublinie to nie mam polskich znakow. fajny ten nowy skrypkt
P.S. dawno mnie nie bylo i zniklem wyjasnienia ale mnie ze szkololy karekta brala i siedze w szpitalu od piatku zeszlego -.-'
Kurcze... czekam i czekam i się doczekać nie mogę na NK! (jak pewnie wszyscy). Gra jest świetna i wszystkie gry "stronowe" przy valheru wymiękają, dlatego powiedzcie mi kiedy NK będzie?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.