Wersja pudełkowa jak i wersja Steam mają swoje zalety, jednak ja zostaję przy wersji box, jakoś tak bezpieczniej się czuję mając grę w rękach, a nie "na Steamie"
Ja prawdopodobnie będę czekał na świąteczne obniżki. Dawniej ceny były w dolarach, teraz w ojro. Co niekorzystnie wpływa m.in na sprzedaż wśród polskich użytkowników. Ja na pewno nie kupię produktu za 49,99 Euro
Ja raczej nie kupię, bo tak jak Electric Dragon poczekam na promocje. A poza tym bardziej mnie kręci Mass Effect 3 niż nowy Risen w pirackich klimatach... Najpierw trochę pooglądam screenów, a potem zadecyduje.
Najprawdopodobniej zakupie, jeśli pieniążków starczy to może i kolekcjonerkę. Co do Steama, to gra zapowiada się wspaniale, a wtedy problemów z "parą" nie mam.
Myślę że jak większość fanów grę zakupię i mimo że to jest oczywiście moim zdaniem całkowicie inna gra , nie mająca nic wspólnego z pierwowzorem , to jednak zaufanie do "Piranii" u mnie nie znikło
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.