Hmm... Zawsze lubiłem ten monolog...
"Uważaj na pełzacze.
Im niżej zejdziesz, tym częściej możesz na nie wpaść. Te przeklęte stwory przychodzą chyba wprost z królestwa samego Beliara!
Bez przerwy słychać jak grzebią i kopią. Siedzą w ciemności i czekają na jakiegoś biednego górnika, z którego zrobią sobie obiad.
Są bezlitosne i bardzo szybkie. Jeśli ci życie miłe, uciekaj stąd ile sił w nogach. Prędzej czy później padnie i na ciebie."
Gorn w GD, kwestia przed oczyszczeniem drogi do kamiennej fortecy.
Jodełko, palkowie mówili chyba "Chwała Innosowi", nie jestem pewny...ale straż miejska na bank mówiła "niech żyje król!". Tak czy inaczej zaliczone.
ęPrrrroszę, nie bij mnie, będę nawet...prrracował!" xD NK, pewnie i G2...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.