Najlepszymi przujaciułmi bezimiennego są Diego i Xardas a i nie zapomne Gorna i mIltene wraz z Lesterem z kolonji.
W drugiej częsći to ki na razie tylko biff pomugł oczywiście za mała opłatą
mi sie podobał lee z koloni podobała mi sie jego opowieść jak stał na tamie
a jusz nie muwie o balu lukorze z grobowca orków ----> GIŃ NIEWIERNY to mnie rozwaliło moja czwórka diego,gorn,lee,milten sory piątka ->Lester
QUOTE (Karol @ Apr 10 2005, 10:13 AM) ja tam mysle ze xsardas bo to dzieki niemu zabilismy sniacego i smoki i mimo ze wzial dusze ozywienca to i tak jest z nami
te chyba nie oglądaęłś filmiku (zakończającego G2) do końca Xardas tam się przyznaje że ona nas wykożystywał więc jak nas wykożystywał to jak moze być naszym przyjacielem .
Ja uważam że w I części Gothica najlepszym przyjacielem Bezimiennego był Diego, a w II części Milten. No i oczywiście niegdy nie zapomnę Gorna Lestera i Lee!!!
Według mnie w GII to Lares. Taki jakiś najbardziej przyjazny i wogóle jak się z bezimiennym wita na początku. A Diego to cię tak jakby olewa w drugim Gothicu
Zależy kto kim gra. Jeśli gramy magiem to Milten,jeśli najemnikiem to Lee. A tak ogólnie to Lee jest jego najlepszym przyiacielem bo jest najlepszym wojownikiem.
Dla mnie to Diego nie był prawdziwym przyjacielem. Fakt ratował mu dupę kilka razy ,ale w G2 bezimiennego wykorzystywał. Xardas... Hmmm... Mieszane mam uczucia w stosunku do niego. g0rn - chyba jeden z większych przyjaciół. Kto wie czy nie najlepszy. Milten tak samo. Ale Milten jest za słaby na najlepszego przyjaciela bezimiennego
Lares to chyba jest na 2 miejscu.
A dobrzy znajomi ?? To zależy od Gildii. Chyba kobietki w Czerwonej Latarni
Uważam, że najlepszy jest Diego. W końcu to jego poznajemy na początku. Drugą fajną osobą jest Gorn. Tyle razy razem walczyliśmy!!!!!!!!!!!! Oczywiście Milten i Lares też są spoko. Lee też bardzo lubię, ale traktuje go bardziej jko szefa niż kumpla.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.