CYTAT(5iemin @ 30-11-2008, 15:46) index.php?act=findpost&pid=204499
ej słuchajcie mam jedno pytanie odnośnie tego filmiku od CDP. Otóż tam mówią że wymagania będą niższe niż w podstawie. Natomiast wymagania które pojawiły się na tym portalu (dnia 11 października) przewyższają wymagania "zwykłego" gothica 3. To jak wkońcu będzie?
(w ramach potwierdzenia powyższych informacji pozwalam sobie przekopiować wymagania podane na stronie głównej:
" (...) Wymagania sprzętowe:
Procesor: Pentium 4 3 GHz,
RAM: 1.5 GB ,
Karta graficzna: 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza),
Dysk: 4.6 GB HDD,
System: Windows 2000/XP "
natomiast wymagania podstawy to:
- 2 GHz Pentium 4/AMD 2000+
- 1024 MB Ram
- Karta graficzna 128 MB obsługująca PixelShader 2.0
- Windows 2000, ME, XP, Vista
- DVD-Rom
- Karta graficzna kontabilna z DirectX 8.0
- 4,6 GB wolnego miejsca na dysku " )
///////tak wiem że jest osobny temat "wymagania", ale no nikt by tego tam nie przeczytał pozatym tu głównie chodzi o poprawość tego filmiku-bajki CDP, dlatego postanowiłem że tu bardziej pasuje.
Po tych wszystkich informacjach (mniej lub bardziej prawdziwych) już nic nie wiadomo... musisz kupić i sprawdzić...
ej słuchajcie mam jedno pytanie odnośnie tego filmiku od CDP. Otóż tam mówią że wymagania będą niższe niż w podstawie. Natomiast wymagania które pojawiły się na tym portalu (dnia 11 października) przewyższają wymagania "zwykłego" gothica 3. To jak wkońcu będzie?
(w ramach potwierdzenia powyższych informacji pozwalam sobie przekopiować wymagania podane na stronie głównej:
" (...) Wymagania sprzętowe:
Procesor: Pentium 4 3 GHz,
RAM: 1.5 GB ,
Karta graficzna: 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza),
Dysk: 4.6 GB HDD,
System: Windows 2000/XP "
natomiast wymagania podstawy to:
- 2 GHz Pentium 4/AMD 2000+
- 1024 MB Ram
- Karta graficzna 128 MB obsługująca PixelShader 2.0
- Windows 2000, ME, XP, Vista
- DVD-Rom
- Karta graficzna kontabilna z DirectX 8.0
- 4,6 GB wolnego miejsca na dysku " )
///////tak wiem że jest osobny temat "wymagania", ale no nikt by tego tam nie przeczytał pozatym tu głównie chodzi o poprawość tego filmiku-bajki CDP, dlatego postanowiłem że tu bardziej pasuje.
Po tych wszystkich informacjach (mniej lub bardziej prawdziwych) już nic nie wiadomo... musisz kupić i sprawdzić...