Gothic Up Serial

Status
Zamknięty.

Silden

RPG'owiec
VIP
Wytłumaczcie mi.To w końcu film o forum czy o tej walce Innosa z Beliarem?Bo jeśli o forum to można dać wkurzającą postać-Shawna.Jeśli chcecie, to można też mnie zrobić z Wrzoda. xD A jeśli o walce Innosa z Beliarem, to można dać Groxa, Shawna de Bilski'ego. xD Wojownik Beliara. xD

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Nie są zmiany ustaliliśmy że to będzie komedia z uczestnictwem walki buntowników z najemnikami oraz będzie rola ZŚM! więcej powiem gdy napiszemy z boomem większą część ale postaci z forum będzie wielu więc możecie się pośmiać sami z siebie ale planujemy także aby każdy dubbingował siebie o ile to możliwe to doda szczyptę realizmu.
Pozdro - Zenek :)

Silden

RPG'owiec
VIP
No!To jest coś!Podoba mi się.Jak załatwię se mikrofon, to będę siebie dubbingował.I, jak już mówiłem, moją postać można zrobić z Wrzoda. :D
EDIT: O!Znalazłem mikrofon! xD

Broother

Member
Mówiłem, że mogę pomóc w pisaniu scenariusza, więc skontaktuję się przez GG z Boomem i Zenkiem. I jeszcze jedno - nie przydałaby się wam postać neutralna? Ja nie jestem w żadnej gildii, więc bym się nadawał :p

czlapek14

Member
Ej jeszcze jest taka sprawa. W czym my mamy obrobić scenki z Gothica? W Movie Makerze? Bo jeśli tak to wiedzcie że na owy program coś się ostatnio boczy YT. Dzisiaj próbowałm przesłać filmik który zrobiłem oczywiście w formacie .wmv ale zawsze wyskakuje nieznany błąd. Tak tylko informuję.

EDIT: Ahh kurde... Nie polecam Opery do uploadowania ;/

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Brother na pewno się znajdzie, czlapek to w końcu przez opere czy movie maker?

Broother

Member
Opera, to przeglądarka internetowa. Jemu chodziło o to, żeby nie wrzucać filmików na YT właśnie przez Operę.

@down
No nie wiem, nie wiem ^^

Bury_Zenek

Rycerz Wody
czlapek to ty też chcesz montować? wiem brother aż tak głupi nie jestem :p
Brother scenariusz jest już full boom już nawet mi mówi że 2osoby to za dużo więc ty nie będziesz w scenariuszu ok? tylko nie obrażaj się bo wiesz co za dużo to nie zdrowo :p
czlapek przejmujesz reżyserkę ja już zacząłem no ale mi przycina :/ więc podaj gg to ci będę pisał co masz kręcić
Pozdro to mój 200 post :D

Broother

Member
A ciekaw jestem ile w tym twojego zdania Zenek... To co wg. Ciebie mogę robić?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Tylko powiedzcie jak to będzie wyglądać, ja taj sobie pomyślałem i żeby to wyglądało tak:
Że na forum(do gry)przychodzi nowy user(w grze był by to Bezi) i szlaja sie od najemników do buntowników i nie
wie co ze sobą zrobić, zauważa że obydwie gildie nic nie robią tylko sie kłócą, najemnicy sie śmieją z buntowników że się chowają po lasach, a buntownicy się śmieją z najemników że liżą dupę orkom itp. zauważa że musi wybrać którąś ze stron
ale nie będziemy mogli do tego dopuścić bo to by faworyzowało daną gildie. I wyglądało by to tak jak w G3 że dla każdego zrobił by trochę ale oficjalnie nie należałby nigdzie. albo tak jak w G1 że w każdym obozie dużo zdziałał i wszyscy go znali.

To mój pomysł nie musicie go wykorzystywać.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
CYTAT
To mój pomysł nie musicie go wykorzystywać.

Mi się bardzo podoba. Moim zdaniem jest lepszy niż zwykła komedia itp ;)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Całkiem niezły przyznaje :).
Nie wykluczone, że zostanie wykorzystany w scenariuszu.

Thran

Che Świniara
Panowie ja mam wizję taką.

Ekipa buntowników <mowa o naszej ekipie z forum> została wygnana z Kontynentu na Khorinis powód ? na początku może nie wyjawimy ale gdzieś w środku fabuły wyjawiają powody wygnania, kiedy docierają na Khorinis to część buntowników pozostaje w mieście by śledzić wydarzenia w Khorinis i wypatrywać statku który zabrał by ich na kontynent gdzie zemściliby się na królu za skazanie ich na wygnanie, oczywiście spotkali by najemników z którymi by mieli konflikt no i oczywiście trochę nawiązań do wojen bogów by było.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Brother to nie jest tylko moje zdanie po prostu jest za dużo osób w scenariuszu nie wkurzaj się tak... Miejsce mamy jeszcze dla reżysera i dubbing
Chłopaki ładne pomysły bardzo możliwe że je wykorzystamy dzięki :)
Pozdro - Zenek :)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
DR, obydwa pomysły można połączyć i wyszło by coś extra.

Silden

RPG'owiec
VIP
Ooo tak.To by było maksymalnie "cool".Można by zrobić tak, że Najemnicy dla Beliara, Buntownicy dla Innosa, a ZŚM dla Adanosa.Tylko mi nie pasuje z tym królem.Czemu, do jasnej ciasnej miałby wywalać z kontynentu swoich sprzymierzeńców???

Broother

Member
Mówisz Zenek, że reżyser wolny? Pomyślimy, pomyślimy... może coś wyjdzie.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
No to się ciesze "bracie" i się tak nie denerwuj :p chłopaki skonsultuję się z boomem i coś poskładamy

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja też moge pomóc, moge np. coś po nagrywać w Gothicu, tylko napiszcie mi na PW albo tutaj co, bo na gg mnie nie ma wogóle ostatnio.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
CYTAT
Ekipa buntowników <mowa o naszej ekipie z forum> została wygnana z Kontynentu na Khorinis powód ? na początku może nie wyjawimy ale gdzieś w środku fabuły wyjawiają powody wygnania, kiedy docierają na Khorinis to część buntowników pozostaje w mieście by śledzić wydarzenia w Khorinis i wypatrywać statku który zabrał by ich na kontynent gdzie zemściliby się na królu za skazanie ich na wygnanie, oczywiście spotkali by najemników z którymi by mieli konflikt no i oczywiście trochę nawiązań do wojen bogów by było.

Może niech najpierw khorinis będzie po stronie najemników, przybywają buntownicy żeby odbić, odbijają a najemnicy idą na "spaloną" farmę onara - później przybywa bezi i myśli do kogo dołączyć

A ZŚM? Odłączą się od wszystkiego, zamkną się w klasztorze i będą neutralni co do konfliktu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom