Giertych I Mundurki

Matteox

Member
Do d*** z takimi mundurkami... :angry:
Ja bede musiał w garniturze zapierniczać do szkoły albo cos podobnego :angry:
Gdyby jeszcze ktos nas mógł zapytać "czy chcemy" a tu ni ztąd ni znikad Giertych Pietrucha sie obudził i powiedział "moje dzieciaczki bedziecie ładnie wygladac w garniturkach"
I faktycznie do dymisji z nim... <_<

szczurek

Menda serowa
Weteran
Na waszym miejscu wolałbym w tym garniturze chodzic po szkole niz w jakims kolorowym mundurku ;]
Współczuje młodszemu pokoleniu, chcoć z brata juz teraz sie nabijam :p Pan G. jest chorm człowiekiem a z takich śmiać się nie powinniśmy. Bo kto normalny wprowadza coś czego nikt nie chce i robi to tylko dla "waszego dobra" ??
Co do dziewczyn w spódniczkach - pełno się ich kręci na mieście ;]

bredpl

Member
Moim zdaniem mundurki to idjotyczny pomysł. :angry:

Beznadzieja trzeba się ubierać w coś co się nie chce nosić tylko dlatego Giertych tak chce. On myśli że to coś polepszy, wszyscy będą wygłądać tak samo i tyle. Co mu to przeszkadza że chodzi się w tym czym się chce. :angry:

Pozdrawiam ;)

doctor

Wariat
Weteran
hahaha jak tak czytam te wasze opinie to aby jedno mi sie na myśl nasuwa...
Wyślijmy go na wieczne wagary :D

hehe... - jak to dobrze być w Liceum w którym liczy sie wnętrze człowieka a nie jego wygląd :)

Vullin

Feainewedd
Jeśli chodzi o tradycyjne mundurki to jestem na NIE !
Chociaż gdy chodziłem do podstawówki to każda klasa miała inne bluzy. Zwyczajne bluzy. Jedni polary, drudzy dżinsowe itd. W gimnazjum tak nie ma, chodzimy ubrani jak chcemy. Chociaż wolałbym ubierac się tak jak chcę to myślę, że takie bluzy są o wiele lepsze niż mundurki jakie znamy.

Przecież nie każdemu jest dobrze w takim samym kolorze (np. w pomarańczowym :p). Komuś będzie lepiej, a komuś będzie beznadziejnie i gdzie tu jest wolnośc... Czemu ktoś ma mnie zmuszac do chodzenia do ubierania w coś co mi się nie podoba lub do ubierania się w coś w czym źle wyglądam.

Bardzo ciekaw jestem kiedy ostatnio Pan Roman był u jakiegoś lekarza. Bo (bez obrazy) przydałby mu się naprawdę specjalista - psycholog klasy światowej... Ten pomysł jest beznadziejny moim skromnym zdaniem. I ło...

Pozdrawiam (a w szczególności Pana Romana w szczerej nadziei, że prędko powróci do zdrowia)

Do góry Bottom