Gazetka Gothica...

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Daria skarbie..już dawno to proponowałem

daria

Szejn
Weteran
Acha to spry, bo mnie nie bylo przez pewien czas, wiec nie czytalam calego tematu..
ArminaS, a czy starczy nam - userom czasu na wykonanie tego w kilku wersjach?

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ok Daria, przyznaje że zrobiłem nową ponieważ tobie udało się wykonać bardzo ładną. Ale od tej pory, współpracujmy ; ).
Co do tematu to również popieram pomysł innej okładki co miesiąc. Trochę nowości zawsze się przyda. A co do pomysłu Yeeda dotyczącego Power Painta to cóż.. Sam takowego posiadam ale szczerze mówiąc to do niego może raz zaglądałem. Ale pomysł nawet.. Najlepiej żeby okładkę nie robiły trzy osoby a jedna. Każdy miałby swoją robotę. Co wy na to?

Vullin

Feainewedd
@AS:
Jeszcze raz powtarzam, że kwestie graficzne powinniśmy ustalac między sobą a nie tu.

@Yeed:
Co do Power Pointa, to myślę, że PDF jednak bardziej pasuje.

@ArminaS:
Moim zdaniem nieco przesadziłeś z tym forum Wieści z Nordmaru. Po co te wszystkie niepotrzebne działy jak Karczma, Strona, czy Uwagi? Wystarczy jeden dział Redakcja, ukryty, widoczny tylko dla odpowiedniej grupy. Ewentualnie jeszcze dział dla czytelników jak Pytania, czy właśnie Dołącz Do Nas... Inne działy są moim zdaniem zbędne.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
"posprzątałem" forum z niepotrzebnych działów... Bardzo zapraszam do rejestrowania się. Musimy omówić co będzie w pierwszym numerze i bierzemy sie do roboty :p

Ludzie no! To chcecie gazetkę czy nie... Włączcie forum otwórzcie dział redakcja i zaczynamy... Nie wiem dlaczego pisze tam że nie ma żadnych nowych postów. Jak na razie to tylko ja, AS i Vergil coś tam robi...

P.S. Sory że drugi post ale chciałem aby było to widoczne...

V

Vergil

Guest
ja na weekend nie jestem u siebie, wiec nie moge pisac dzialow.jestem na jakims laptopie, ktoreo polska czcionka pisac nie mozna ;p skrobne cos w poniedzialek
pozdro

RobsonAjax

Member
Już teraz proszę wszelkie uwagi pisać na forum gazetki, a temat na dobrą sprawę można już zamknąć, bo bałagan się porobił ;).

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom