Chyba od tego trzeba zacząć;
QUOTE Niektórym dobrze po tym filmie odpier*** -.-'
Całkowicie się z Tobą zgadzam...
QUOTE (szczególnie na końcu jak ten kolo Tommy [z Millwall] zabija Pete'a ;/).
Telenowela bez wyjątku, musiało być w tym przesłanie typu "jakie to bardzo brutalne i niebezpieczne bycie kibicem (czy jak to niektórzy by woleli bandytom...)"
,
chociaż fragmet z dziennkarzmi piszącymi głupoty jak najbardziej na miejscu, apropo skąd Shanon wiedziała gdzie będzie ustawka...
A co do sygnatur to konkretne wyszły
.
QUOTE Film oglądałem i bardzo mi się podobał (patrz sygnatur, avatar, userbar ). Najlepszy moment to chyba ta pierwsza bijatyka, chociaż cały film jest świetny A nojgorsza rzeczywiście jest śmierć Pete To była moja ulubiona postać, bo Frodo w dresiku nie pasuje ;p
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
To chyba każdy powinien znać
Widzę że przez ten film połowa forum to tera za West Hamem jest
QUOTE Np. na końcu nie wiem czemu dali jakże niepasującą muzę, do bijatyki. Polało się, wyszło z tego masło maślane i ckliwe zakończenie... Reszta filmu świetna...
Co ty gadasz!! Dla mnie ta piosenka wymiata (dal zainteresowanych; Terency Jay; One Blood). Cho**nie klimatyczna, a co mieli póścić, jakiegoś szatana z włosami długości 2,5 metra
Temat był. Ocenił bym ten film na 7+/10, co nie zmnienia faktu że klimat, temat, specyfike itp. baaardzo fajne
Pozdrawiam.