Drobny Błędzik

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
zobaczcie czy teraz jest ok

Kacperex

KacŚpioszek
Nie wiem ktoś, ale ciągle maski zostają zmieniane, przez co każdy ma jakieś problemy.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja nawet wiem co jest przyczyną. Już zauważyłem że jak ktoś chce dodać komuś maske to nie robi tego z wciśniętym klawiszem ctrl i tym samym wszystkie poprzednie maski się odznaczają :p

Pandrodor

Member
Przycisk download na skórce gothic black nie działa. Czy już o niej zapomnieliście? ; ]

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ekhm, w skórce Gothic takiego przycisku nie ma, nawet nie wiem w jakim celu widnieje on na Gothic Black. Przecież download na stronce jest chyba ;p
Pod wieczór dorwe yeeda na gg to z nim pogadam, bo dawno mu dupska nie trułem ;p

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Znowu nie ma reputacji, usunęliście, czy tylko chwilowo nie działa?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
Ja nawet wiem co jest przyczyną. Już zauważyłem że jak ktoś chce dodać komuś maske to nie robi tego z wciśniętym klawiszem ctrl i tym samym wszystkie poprzednie maski się odznaczają :p

Zniszczyłeś mnie szczur xD....dobrze, że chociaż skapnąłeś się w końcu xD

CYTAT
Znowu nie ma reputacji, usunęliście, czy tylko chwilowo nie działa?

Reputację wyłączyłem...bo nie jest w pełni sprawna......włączże ją jak będzie działać poprawnie
Kacperex musi mi podesłać backupy to wgram na nowo...bo najwyraźniej coś żeśmy ominęli przy instalce
albo ten download był skopany....no chyba, że wcześniej się odezwie ziomek z supportu IPB :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
CYTAT
Zniszczyłeś mnie szczur xD....dobrze, że chociaż skapnąłeś się w końcu xD

Chyba nie sugerujesz że to ja robiłem :{ Bo tak nie jest :{ --> Logi :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Przyznaje się, zjebałem shouta ;/

Uczę sie..no i efekty mojej nieudolności wyszły na jaw....będę próbował to poprawić

Ku chwale ojczyzny xD...udało się naprawić

MadMack

Forumowy lol
Nie wiem, czy juz ktos zwrocil na to uwage, czy nie ( jak tak, to niech ktos tego posta ciepnie do kosza ).

Gdy klikniemy na " Szybka Edycja " pod polem w ktorym edytujemy posta sa trzy buttony. Chodzi mi tu dokladnie o button, ktory odsyla nas do pelnej edycji. Pisze na nim: Pelnen Edytor

Niby drobna literowka, ale jednak jest...

Pozdrawiam

Oto moje słowa z pierwszej strony tematu :p
CYTAT
Jeszcze jeden drobny blad przy okazji.. Jak dam szybka edycja, to tam pisze "Pelnen edytor" zamiast "pelen edytor" tongue.gif

EDIT:
No, czyli to juz bylo - ja tam pierwszych stron nie czytam, to tam ten tego mnie nie wincie - to ONI za tym stoja..., no i system jest taki...

switek17

Member
A jakiego layouta używasz? U mnie jest napisane* (i chyba zawsze tak było) pełna edycja, używam tego starego ze śniegiem.

*Dzięki Bojan :D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Na moment obecny ogólnie reputacja działa
nie działają jedynie butony używane z profilu..chodzi tu o sam..+/-...
mam nadzieje, że dojdę jeszcze do tego jak je naprawić ale na razie pozostanie tak jak jest

Lord Fergan

Member
Mi chodzi o problem z grupami, za mało jest grup, przydałoby się więcej, userzy by mogli mieć większy wybór.

E

Electric_Dragon

Guest
Lordzie Ferganie to już nie podlega pod dział błędy. Opisz swój pomysł w formie projektu i przedstaw go w dziale uwagi. Obecnie grup moim zdaniem wystarczy. W końcu jak to kiedyś Jodełko powiedział nastanie "kolorowe przedszkole"

Piszesz, że potrzeba nie zgłaszając swoich propozycji.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
A jakie byś chciał, mistrzu? Tak jak jest, jest moim zdaniem dobrze. Po co kombinować?

Poza tym zgadzam się z ED'em, że to nie jest odpowiednie miejsce na takie wywody ;]

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ja też znalazłem taki drobny błędzik ^^.

asdffo1.png

http://img253.imageshack.us/img253/9554/asdffo1.png

Tu gdzie pisze '10 największych gaduł..' powinno pisać '20 największych gaduł'. Dlaczego? Bo jeżeli w to klikniemy to na każdej stronie jest po 20 userów ^^. Kiedyś tak pisało a teraz się zmieniło. Może i nie jest to jakiś wielki bląd ale zawsze coś ^^.

Pozdrawiam.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
walcie do szczura z tymi literówkami ;/
ja mam teraz mało czasu... a jeszcze cytaty muszę poprawić

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom