Według mnie dobrze że można być w kilku gildiach. Co do broni to już nie narzekać proszę bo i tak twórcy zrobili dużo broni w porównaniu do poprzednich części. Klimat, jego jest faktycznie brak gothic III to już bez sensowna siekania w której chodzi o bicie leveli i znajdowanie coraz lepszych itemów.
Sprawa walki jest dobrze załatwiona(jak dla mnie). Jeżeli ktoś nie ma wprawy w wciskaniu klawiszy bądź myszy to można narzekać ale rzadko się to zdarza.
Kolejny temat to npc w postaci kobiet, zdecydowanie tak. W dwójce było to dobrze załatwione, można było pójść i spędzić upajną
P )noc z kobietą. W g3 brakuje tych kobiet(a poza tym co to za świat bez kobiet :/).
Kupowanie posiadłości to kolejna bzdura którą pewnie wymyśliłeś na poczekaniu. To nie jest gra MMorpg (typ. tibia) gdzie kupujemy posiadłości by zostawić tam przedmioty na które nie mamy miejsca w ekwipunku(A poza tym w gothicu3 i tak nie skończoność ekwipunku więc). Pomysł poza tym był już grany w Oblivionie gdzie to miało naprawde sens bo tam mogłeś sobie meble kupować dywaniki itp.(Można było tam rzeczy przechować i się przespać).
CYTAT
powinnpo sie zakladac taki ewkwounek jak w oblivionie ... a g3 mnie rozwala spotkalem latesa patrze jest lysy a jeszcze w dwójce mail krucvzo czarny fryz .... piraci go ostrzygli
Mógł byś lepiej pisać? Nie zrozumiałem cię w 100%. Tylko warnika wstawić za ortografie i spamik wogóle nie na temat.
CYTAT
Mogli by jeszcze zrobić więcej umiejętności, mądrzejsi ludzie, silniejszy żeby nie było tak że ja w całej grze jestem najsilniejszy bo to trochę bezsensu
Mogę się założyć że napewno nie jesteś najlepszy jak rzuci się na ciebie kilku osobników to napewno przegrywasz(A co do walczenia w solo to może i tak bo 1vs1 w g3 to prosta sprawa).
CYTAT
Mi najbardziej gildi...
Dziwne. Jest chyba z pięć gildi a ty chcesz więcej?? I tak dużo zdziałali zrobić jak na Gothica(Przecież zawsze był taki malutki gothic i tak mało gildi a teraz dali jak na życzenie i nareście miasta wprowadzili tak jak to na rpgi przystało).
CYTAT
Zgadzam się z tym ale oprócz tego mogli by dodać combosy, tricki wczasie walki, jakieś uniki, urozmaicone uderzenia, ataki i obrony.
To nie jest gra typu PoP że biegasz skaczesz po ścianach a przy tym robiąc jeszcze uniki. W Gothicu nigdy nie było takich rzeczy i prawdopodobnie nie będzie(Nie ten typ gry).
CYTAT
no i bohaterzy, żeby byli podobni do poprzednich części
a nie wyglądali jak po jakimś liftingu marnym
Nom racja, jak zobaczyłem gorna i tą jego bujną czupryne to myślałem że walne ze śmiechu.(Przepraszam za te mówienie nie poprawną polszczyzną ale przesiąkam powoli tym).
CYTAT
Autorzy mogliby dac jak wspomniałeś więcej broni, ale to, że jest ich mało
Chyba kiedyś była plotka że Uriziel ma powrócić ale coś nie wyszło:>
CYTAT
Przydałoby sie jeszcze zróżnicowanie zadań trochę, bo większośc zadań jest do siebie za podobna
Pół na pół tutaj masz racji, po pierwsze nie można narzekać na brak zróżnicowania w zadaniach. Są mieszane , niektóre polegają na kradzieży a jeszcze inne na zabiciu a kolejny a odzyskaniu czegoś.
CYTAT
No i wkurzające jest to że nie mogę
wstąpić na stałe do jednej z gildii
yeed proste, dołanczasz i już nigdzie nie wykonujesz questów(Ale to jest bez sensu).