Archimonde
Member
Może to (bardzo) głupi temat ale napiszcie czego tak bardzo nienawidzicie że macie ochotę to ro********ć z baooki czy z miniguna.
Ja tak potwornie nienawidzę swojej wychowawczyni że jak widzę jej głupawą mordę to jakoś dziwnie mi się robi (wyobrażam sobie siebie jak ją tnę na kawałki, rozwalam o ściany, jak ją pociąg przejeżdża itp.).
Nienawidzę moich dawnych "kolegów", są tacy poj****i że mózg staje jak się na nich patrzy. W wieku lat 13 bawią się w piaskownicy samochodami, piaskiem, byle
co już się śmieją, walą głupie miny, zaczynają spiewać jakies durne pioseneczki
typu "łahahaha! g****o wpadło mi do gardła ale niedobre choć może rzadkie byłoby lepsze, hops, hops, hops raz do szamba wszyscy to robią mali i sruzi"
No czy to jest normalne?!! Wszyscy czterej.
Pozdrawiam.
EDIT
Cholera
, nie wiem czemu ten temat sie wyświetlił dwa razy.
U Was też tak jest?
Ja tak potwornie nienawidzę swojej wychowawczyni że jak widzę jej głupawą mordę to jakoś dziwnie mi się robi (wyobrażam sobie siebie jak ją tnę na kawałki, rozwalam o ściany, jak ją pociąg przejeżdża itp.).
Nienawidzę moich dawnych "kolegów", są tacy poj****i że mózg staje jak się na nich patrzy. W wieku lat 13 bawią się w piaskownicy samochodami, piaskiem, byle
co już się śmieją, walą głupie miny, zaczynają spiewać jakies durne pioseneczki
typu "łahahaha! g****o wpadło mi do gardła ale niedobre choć może rzadkie byłoby lepsze, hops, hops, hops raz do szamba wszyscy to robią mali i sruzi"
No czy to jest normalne?!! Wszyscy czterej.
Pozdrawiam.
EDIT
Cholera
U Was też tak jest?