Co Byście Chcieli :)

Status
Zamknięty.

szczurek

Menda serowa
Weteran
"Ostatnio na forum" na stronce. Coś się kopie i wyświetla kilka razy to samo.
Z tego co pamiętam kiedyś już problem był zgłaszany...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
dziś wgrałem reputacje drodzy państwo ^^
Niestety nie obyło się bez małych komplikacji
Reputację można dawać tylko z konkretnego tematu
natomiast poprzez profil..to wyrzuci nas do strony głównej
niedługo spolszczę reputację i postaram się poprawić ten mały babol.....nawet kacpi nie wiedział czemu tak się stało..
Tak czy inaczej niedługo postaram się zlikwidować usterkę....pozdrawiam...aha i cytaty powinny nie mieć już literówek

daria

Szejn
Weteran
yeed a mam pytanie odnośnie reputacji... Będzie tak samo jak wcześniej? Chodzi mi o to, że jak wejdę na forum, to będzie mi na czerwono pisać, że dostałam pkt repa?? :p

switek17

Member
Dario, tak teraz właśnie jest. Przed chwilą wszedłem i mi się pokazało, że dostałem rep od Kaca.

daria

Szejn
Weteran
No to na prawdę trochę dziwne, bo mi nie wyskakuje, a dostałam dziś trochę pktów... Musze wejść na mój profil ogólny, tam w "my reputation" i sprawdzić, czy dostałam... :/ Może ktoś też tak ma??

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
pogrzebie jeszcze...zobaczymy..ale powinno każdemu działać tak samo...chyba, że używacie innych skórek

switek17

Member
Taka mała uwaga, nie techniczna, ale nowego topicu nie chciałem zakładać.

Mały apel do userów forum!!!!

Nie nabijajcie postów na siłę. Uważam, że jeśli temat jest w złym dziale, albo w inny sposób nie spełnia regulaminu nie powinniśmy jego autorowi pomagać. Bo widzę masę tematów w złych działach i zero reakcji. W tym miejscu zwracam się do moderatorów, z prośbą by bardziej zwracali na to uwagę.

Przykład:
http://gothic.org.pl/forum/index.php?showt...mp;#entry178938 < pytanie o G3 w dziale o G1
http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=19324 j.w.
http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=19295 dopiero po pewnym czasie przeniesiony...

Takich tematów jest na pęczki. Regulamin jest chyba po to, by go przestrzegać a nie by łamać.

Pozdrawiam.

daria

Szejn
Weteran
switek, tylko, że my nie siedzimy na forum 24/h... Jak tylko widzimy jakieś łamanie regulaminu, to reagujemy... Sprawę z tymi podanymi przez Ciebie tematami już załatwiłam :p

Nie martwcie się, my czuwamy nad wszystkim... Miejcie trochę cierpliwości :p

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Wiesz Switek, można trochę się posprzeczać ale nie będe tego robił ;]. Szczerze mówiąc to 'nowi' którzy przychodzą tu tylko w sprawach problemów nie czytają regulaminu, nie patrzą jaki dział tylko piszą. Nie mówię że wszyscy... Ja szczerze mówiąc pomagam, bo lubię jeżeli ktoś później mówi 'dziękuję' :). No cóż, opcji szukaj też im się szukać nie chcę.. No ale rzeczywiście.. Ale jeżeli ktoś założył temat który był już wielokrotnie zakładany to czasem nie pomaga. Według mnie lepiej odpisywać i mówić o co chodzi. Cóż, przynajmniej będzie więcej postów ^^. Ale to moja opinia na ten temat..

Ja bym bardzo chciał żeby wszyscy mieli uprawnienie do działu "Download".Kacpi chyba mógłbyś tak zrobić?

Pandrodor

Member
CYTAT(Bezimienny12010 @ 24-04-2008, 19:10) index.php?act=findpost&pid=179059
Ja bym bardzo chciał żeby wszyscy mieli uprawnienie do działu "Download".Kacpi chyba mógłbyś tak zrobić?

Eee...mówisz o przycisku "Downloads" na skórce Gothic Black? Było o tym, to niepotrzebny link ;f
Co do królów, były zmiany ustrojowe, obalili kacpiego i teraz mamy monarchię spartańską :D http://gothic.org.pl/forum/index.php?act=members

T

Thran

Guest
Ja wychodzę z taką inicjatywą o utworzenie grupy podobnej do Zakonu Świętego Miecza tyle że poszerzonej do innych gier takie trochę offtopowe ale dotyczyło by gier fantasy głównie albo jak kto woli.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Za dużo już chyba tych grup. Jeżeli chcesz dyskutować na temat innych gier to dział "O grach" jest odpowiednim na to miejscem. Trochę głupio byłoby, gdyby na forum o Gothicu powstał Zakon dyskusyjny o innych grach. Oczywiście można sobie czasami popisać o różnych grach. Ale żeby od razu Zakon...
Według mnie to zły pomysł ale brawo, że coś chciałeś zrobić ;) .

Pandrodor

Member
CYTAT
Za dużo już chyba tych grup.
Ta...i kolorek nicków powinien być przeznaczony tylko dla ekipy moim zdaniem. Natomiast dla GO jakaś plakietka :)
Do tego przydałaby się ranga vipa dla zasłużonych userów, którzy wspomogli w jakiś sposób forum.
A żeby nie pisać drugiego posta, zgłoszę boważny błąd. Vergil ma podobnież 100% warna i nadal w sb spamuje :) Błąd jakiś.
Pozdrawiam

Vergilem już ktoś się zajął ;] - szczur

Edit: Nie zauważyłem jego tematu xD

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Również uważam że robi się za dużo tych grup - praktycznie każdy user do jakiejś należy xD Kiedyś to był prestiż a dziś to już norma... A od kolorów to już oczy bolą...

Może się jeszcze wypowiem jako weteran - też chcielibyśmy mieć takie ładne usbary jak reszta ;] Szczuru mówił coś o jakiś chwilowych klopotach ale może potem będzie okazja... szczególnie fajne są te jakie mają modowie i admini - ładnie wykonane, estetyczne.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Co do tych kłopotów to wciąz je mam, ale oja "wiedza" jest na prawde dość uboga i nie mam pojęcie dlaczego tak się dzieje.
Kacpiego ostatnio na prawde na gg nie widuje, widocznie o złej porze się pojawiam :<

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Taki off top - akcpi dzisiaj do południa siedział, nawet dłuzej i wieczorem też był;).
Powiedz mi, to go złapie i zadzwonię ci.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nie zawsze moge na kompa wejsc, zazwyczaj w ciagu dnia mnie nie ma w doum ;p ALe byłbym wcieczny za sgnałka chociaż ;p Może a nóż widelec na neta bede mógł wejść.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom