Co Byście Chcieli :)

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
CYTAT(Dragomir @ 04-11-2007, 22:45) [snapback]157565[/snapback]
ja pamietam, jak byly paski Exp, HP, i Mana ^^ o ile mnie nie myli.
Mana to by?o roz?o?enie postów na czas, exp to posty do nastepnej rangi, a hp... nei pamietam :>

Zgadzam sie... Takze bym chciala takie cos, to tak upieksza :p

Co do komentarzow na stronie, to lepiej ich nie usuwac, ale kontrolowac... Nieraz w tychkomentach sa przydatne info podane :p Zdecydownie nalezy tam przydzielic "ochroniarza", zeby sie tym zajal .. :D

Co do SB, jestem neutralna, choc fajnie by bylo miec SB... Nie wiem, wiedze ze wiekszosc jest przeciwna, wiec nie bede sie narzucac...

Co do konkursu tez chcialabym rozwiazanie, poniewaz jestem ciekawa kto wygral :p

Ahhhhhhh i te ikonki grupy, fajowa sprawa... Pod nickiem takie ladne xD Moze jacys graficy sie tym zajma, choc juz chyba zadnego nie ma na forum (ev odszedl jakos, AS tez :/)...trzeba jakiegos sciagnac na Gup'a (Ja sie bawie troszeczke w PH, ale troszeczke tylko :p )

Jeszcze fajnie by bylo jakbysmy zminili skrypt forum i logo :p

No i musiy rozbudowywac te foro d,odac subfora, dzialy, i zwrocic uwage internautow jakos na siebie...

A i jeszcze jedno... Na wielu forach jest reputacja troche inna niz u nas... Fajnie by bylo jakby byla reputacja widoczna pod lub nad "ostrzezeniami" (ale widoczna dla wszystkich userow) i by mozna bylo dawac repka komus od razu przy poscie (np poprzez klikniecie jakiegos zielonego kwadraciku, i po kliknieciu wyskoczyloby male okienko z miejscem na komentarz... to samo z reputacja negatywna, tyle, ze np obok zielonego kwadracika moglby byc np. czerwony) a nie trzeba by bylo wchodzic w panel :p (i to jeszcze niektorzy maja blad i nie moga dawac repka np. ja :p )...
Co myslicie o tym???

Uwierz mi s? na forum du?o lepsi graficy od AS :* - K

EDIT: nie watpie w to, ale jednak ich nie widac :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
Co do komentarzow na stronie, to lepiej ich nie usuwac, ale kontrolowac... Nieraz w tychkomentach sa przydatne info podane tongue.gif Zdecydownie nalezy tam przydzielic "ochroniarza", zeby sie tym zajal .. biggrin.gif

heh ja jednak bym zablokował może te świrusy zaczną wchodzić na forum ;]
a wtedy zacznie się w końcu coś dziać ehheheehe

CYTAT
A i jeszcze jedno... Na wielu forach jest reputacja troche inna niz u nas... Fajnie by bylo jakby byla reputacja widoczna pod lub nad "ostrzezeniami" (ale widoczna dla wszystkich userow) i by mozna bylo dawac repka komus od razu przy poscie (np poprzez klikniecie jakiegos zielonego kwadraciku, i po kliknieciu wyskoczyloby male okienko z miejscem na komentarz... to samo z reputacja negatywna, tyle, ze np obok zielonego kwadracika moglby byc np. czerwony) a nie trzeba by bylo wchodzic w panel tongue.gif (i to jeszcze niektorzy maja blad i nie moga dawac repka np. ja tongue.gif )...
Co myslicie o tym???

Popieram w pełnej linii wydaje mi się, że to zwiększy popularność dawania rep co nieco i ułatwi obsługę

Kolejną sprawą może być założenie działu Gildie na stronie
w dziale byłyby opisane najważniejsze info o członkach szefostwie i zadaniach oraz odnośniki do rekrutacji.
Sporo ludzi nie dochodzi do gildii bo nie ma pojęcia czym się ona zajmuje
i co można w niej robić albo w ogóle nie mają pojęcia, że takowe istnieją
odpowiedni dział na stronie może je rozreklamować

heh przyszedł mi do głowy jeszcze pomysł na turniej albo ligę Gothica
między serwisami o Gothicu...każdy serwis wybrałby reprezentacje swojego portalu
i zorganizowalibyśmy np...olimpiadę o gothicu albo konkurs na najlepsze opo lub pracę graficzną
za każdy konkurs zawodnicy otrzymywali by punktację do ogólnej klasyfikacji...
Sędziami byli by wybrani z każdego startującego portalu 3 sędziowie
ofc nie głosowali by na swoich tylko na innych przyznając im punkty xD
wygrani otrzymali by tytuł najlepszego portalu o Gothicu i Fanclubu najwierniejszych Fanów xD

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
CYTAT
A i jeszcze jedno... Na wielu forach jest reputacja troche inna niz u nas... Fajnie by bylo jakby byla reputacja widoczna pod lub nad "ostrzezeniami" (ale widoczna dla wszystkich userow) i by mozna bylo dawac repka komus od razu przy poscie (np poprzez klikniecie jakiegos zielonego kwadraciku, i po kliknieciu wyskoczyloby male okienko z miejscem na komentarz... to samo z reputacja negatywna, tyle, ze np obok zielonego kwadracika moglby byc np. czerwony) a nie trzeba by bylo wchodzic w panel tongue.gif (i to jeszcze niektorzy maja blad i nie moga dawac repka np. ja tongue.gif )...
Co myslicie o tym???

Znam fora, na których takie coś działa sprawnie. Popieram ową reformę.

In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti. Amen.

halek

Member
Chciałbym, aby ten temat nie był tylko litanią w której stworzymy listę zmian i poprawek, a lista ta poleci w kopercie do Św. Mikołaja i tyle będziemy te zmiany widzieć :p.

Popieram, chciałem to samo napisać :p - szczur

Wismerin120

Zastępca Przywódcy Leśników
SB zdecydowanie NIE! Wyobraźcie sobie co by było jakby nagle 20 osób zaczęło pisać w SB? Byłby jeden wielki chaos, to się raczej sprawdza na małych forach.

A ja bym był za tym aby jak nakieruję sie kursorem na jakiś temat pokazywał by się pierwszy i ostatni post tego tematu. Trochę by to ułatwiło życie tym którym wolno strony się ładują i o wiele szybciej można było by czytać odpowiedzi na które nie ma się zamiaru odpowiadać...

Dark Shadows

Active Member
Utworzenia nowej redakcji. Powtarzam się fakt, ale ludzie się zgłaszali i co? I nic. :) No i można by wrzucić te screeny na stronę o G3 co ci wysyłaliśmy Kacpi.

Pozdrawiam.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Hm...zastanawiam się tylko jak przy obecnych czasowych możliwościach naszego admina
obstawiają się procentowo szansy wykonania chociaż części naszych postulatów
skoro od kilku miesięcy nie ma KAcpi czasu by wrzucić kilku fotek Juniora
o które go proszę od niepamiętnych czasów
(chociaż to twa 5 minut a nie idzie go doprosić )

Reynevan

de Tréville
Hmmm...

SB nie, to by rozwaliło klimat forum.

Dodanie jednego czy nawet dwóch JA

Dopracowanie szczegółów (poukładanie bajzlu w niektórych działach, zrobienie jakiś tematów przyklejonych z linkami odsyłającymi do ważnych tematów w działach w których te tematy by powstały, coś w ten gust)

O stronie nie mówię, bo pod Foxa chodzi badziewnie i rzadko kiedy ją przeglądam.

Generalnie jeszcze trzeba by podkreślić to, co już gdzieś padło, że te tony nowych userów, którzy się rejestrują, to faktycznie ludzie nastawieni tylko na opcję "wejść i wyjść". Nic po sobie nie zostawiają. Forum i strona to tylko źródło informacji. Znajdują co chcą i "do widzenia". Może by tak to jakiś zgrabnie poukładać, rozwinąć tego naszego MMO (o ile w ogóle działa, nie wiem). Na pewno zmiany są potrzebne.

Rey

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Proponuje zrobić działy tak jak już pisałem
ten z Gildiami na stronie Gup....i w sumie z grą Gothiego....opisujące ocob w tym
jak się zapoznają i podłapią klimę to może zaczną grać
wydaje mi się, że gra powinna być dostępna dla wszystkich nie tylko dla gildii

KOMENTY na stronie do zablokowania...wszystko co potrzebne powinni znaleźć na forum
a nie syfić na stronie.....bo to marna wizytówka...syf bluzgi itp
a odpowiednie działy można dopisać.....w końcu Gup ma redów....albo czas ich zmienić i dać pisać nowym

V

Vergil

Guest
Ja bym chciał moderatorów. Jest dużo tematów ze spamem, ale już są w tyle.
Nie wiem, czego jeszcze potrzeba... Kto chce SB to niech se założy forum na mojeforum.net i będzie miał shouta :D
Trzeba by było usunąc nieaktywnych userów, zdjąć nieaktualne już, lub starej daty, ostrzeżenia, założyć temat Kosz, wysłać tam staaaaare tematy, i usunąć małe błędy w forum :) No i może dać pobór na moderatorów? Widzę na forum, że jest dużo bardzo dobrych i wzorowych użytkowników. 1/3 tego forum to nowi, trolle, dzieci neo bądź spammerzy. Wystarczy mod taki jak Miłek Zgniłek i niektórzy po 1 dniu będa mieli 100% :D.
Przydałaby się może cenzura słów? No np. słowo [uwaga] chuj lub kurwa (sorki za słownictwo :F) było wyświetlane tak: <bluzk> lub <bluzg>, albo ch*j lub k***a.
Przydałaby się zmiana nazwy Hobby na Terra Incognita (ziemie niczyje) lub OffTopic. Założyć także subforum o muzyce.
Pozdrawiam

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
założyć temat Kosz, wysłać tam staaaaare tematy,

1. Forum nie temat :p.
2. Jest takie forum :).

W sumie z SB macie racje :D

szczurek

Menda serowa
Weteran
CYTAT
Trzeba by było usunąc nieaktywnych userów

Po co ?? Przeszkadzają komuś w jakikolwiek sposób ?? Zajmują komuś miejsce ??

CYTAT
zdjąć nieaktualne już, lub starej daty, ostrzeżenia

No już lecę i zdejmuje wszystkie bany i ostrzeżenia z ostatnich kilku lat :p Jak ktoś dostał ostrzeżenie lub bana to widocznie zasłużył. A zdjęcie warna to kwestia do uzgodnienia z przydzielającym w/w karę.

CYTAT
Przydałaby się zmiana nazwy Hobby na Terra Incognita (ziemie niczyje) lub OffTopic.

Powtórzę się ale - Po co ??

Kacperex

KacŚpioszek
Na razie colsed ;)
Większośc z waszych pomsyłów wejdzie w życie.

Kushi

Weteran
Weteran
Przepraszam za wtrącanie się, ale wartałoby taką ważną kwestię poruszyć w szerokim gronie. Mi osobiście bardzo nie podoba się Twój subiektywizm Kac. Ot choćby obniżenie długo zapracowanego warna dla yeeda ( to zmusiło mnie to napisania tego posta ). Bez urazy, ale jeżeli uważasz, że nie wiem komu i kiedy powinienem wstawiać warna do ściągnij mnie ze stanowiska. Pozdro.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam.

No wiec tak:
Konkurs rozstrzygnięty
Shoutbox jest
reputacja jest
GG w profilu jest
kilka kolorowych dodoatków jest .
komentarze na stronie głównej dziś znikają wszytskie i na bierząco będą sprawdzane.

Nowa redakcja już jest po mału wybierana.

Cóż jeszcze byście chcieli?

niestety tych pasków hp pod avatarem nie da się zrobić - nie ma takiej modyfikacji.

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(cesc @ 11-11-2007, 15:36) [snapback]158216[/snapback]
Nową szatę dla strony.
Chat

Czat jest.
A po za tym mam zmaiar znaleźć kogoś kto stworzy nowy layout do strony+forum.

cesc

Member
CYTAT
Czat jest.

mi nie działa.

Aha i zapomniałem. Mniejsze obrazki przy newsach.

I pasek Odwiedzin na stronie nie działa

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Zdecydowanie zwiększyć "ładowność" shoutboxa, bo te 15 wiadomości to za mało, zwłaszcza jak jakieś ludki zaczną pisać po kilka wiadomości na raz, a nie jedną dlugą.

cesc

Member
Już o tym mówiłem Tomaszowi. że na stronie brakuje:

- Działów odnośnie samych modyfikacji.
- Galeria,
- Download,
- Wyszukiwarki na stronie,
- Muzyczka w tle strony to tylko dla chętnych.np: wchodzimy w link do muzyki i tam nam gra, tylko że jeszcze do tego oglądamy, albo: pokaz slajdów obrazków z Gothica, albo filmik z gry.
- Same filmiki były by dobrym pomysłem, chodzi mi o to iż do każdej pod kategorii, est kilka filmików.
- Quiz na stronie.
- Encyklopedia.
- Recenzje Gothic 2, to kilka recenzji tak z 10/20 ; )

Na razie to tyle ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom