Zaśpiewałbym "Deutschland, Deutschland Uber Alles..."
Co byś zrobił, jakby prezydent Kaczyński został wybrany na drugą kadencję, a jego żona Maria zawsze dziewica została premierem? ^^
Nie wiem jak by rządzili, ale przynajmniej w życiu nie zaśpiewaliby tego co pan wyżej zacytował (a inni rządzący mają z tym wiele wspólnego, także byłbym szczęśliwy.
Co byś zrobił jakby zlikwidowano ogólnoświatowy internet?
Cieszyłbym się niemało..(tego się nie spodziewałeś, co?)
Co byś zrobił, gdyby okazało się, że w szafie obok masz schowaną bombę z zapalnikiem czasowym, a zostało ci ledwo 20 sekund?
Zdenerwował bym się(niestety zasady zabraniają użycia lepszego słowa).
Co byś zrobił(a) gdyby został ci tylko 1 miesiąc życia( z powodu choroby lub czegoś takiego).
Przeprosiłbym wszystkich za moje złe uczynki :unsure: , powiedziałbym komu trzeba w twarz, że go kocham(zdarzają się i teraz miłostki :wub: .. no cóż..), spisałbym testament(może za wiele nie mam, ale to co mam jest mi bliskie ^_^ ) i zaspamiłbym wszystkie fora wiadomością "Gothic.org.pl rządzi!" .
Co byś zrobił, gdybyś musiał zrobić format, a na komputerze miałeś 50 GB bardzo ważnych plików?
Co bys zrobil/a, gdybys kupil/a sobie Gothica 4 Edycje Kolekcjonerka za 350zl a w pudelku nie bylo by niczego, oprucz kartki z napisem: "To se ku*wa pograles!"?
CYTAT
To se ku*wa pograles!
haha
odszukałbym tego żartownisia i porządnie nakopał bym mu do du*y oraz zażądał w sklepie zwrotu kasy.
CBZG miał/a super komputer a Arcania działała by Ci na max detalach lecz at gra zajmowała 10MB więcej niż twój komp ma pamięci?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.