Bury_Zenek
Rycerz Wody
Kiedyś gdy grałem w Gothic 2 poszukiwałem trochę potworów aby nabić levele i raz odnalazłem ukrytą komnatę w której był list o panu cienia Inubisie. (byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał treść tego listu bo ja nie mam już gothic'a 2) w tej komnacie były trzy pomieszczenia w każdej była skrzynia i szkielet z kluczem do niej. Gdy się otwarło skrzynię i ją opróżniło pojawiał się szkielet mag i trochę szkieletów i tak w każdej komnacie. Po wybiciu wszystkich szkieletów pojawiały się 4 szkielety magowie (chyba 4) i 4razy więcej szkieletów niż wcześniej. Gdy wybiłem już ich pojawiło się przy wyjściu dwoje szkieletów i... Pan Cienia Inubis, był to dosyć twardy przeciwnik ale go pokonałem. no i o nim ta cała mowa.
Piszcie co o nim myślicie i wiecie itp
Jeżeli są w gothic'u 2 jacyś inni Panowie Cienia to piszcie
A dla tych którzy tam niebyli to ta krypta jest niedaleko farmy Onara i farmy Sekoba na cmentarzu i tam jest przełącznik po wciśnięciu go odsuwa się grób i tam to jest
Edit: Proszę Admina o zmienienie nazwy tematu na "Ciekawe miejsca" i przypiąć temat aby był to temat o ciekawych miejscach i aby każdy kto zna jakieś ciekawe miejsce niech tutaj pisze. Ponieważ robi się coraz więcej tematów typu "dziwne miejsce" itp.
Piszcie co o nim myślicie i wiecie itp
Jeżeli są w gothic'u 2 jacyś inni Panowie Cienia to piszcie
A dla tych którzy tam niebyli to ta krypta jest niedaleko farmy Onara i farmy Sekoba na cmentarzu i tam jest przełącznik po wciśnięciu go odsuwa się grób i tam to jest
Edit: Proszę Admina o zmienienie nazwy tematu na "Ciekawe miejsca" i przypiąć temat aby był to temat o ciekawych miejscach i aby każdy kto zna jakieś ciekawe miejsce niech tutaj pisze. Ponieważ robi się coraz więcej tematów typu "dziwne miejsce" itp.