Czyli masz coś nie tak z płytą. Skoro oryginał, musiałeś gdzieś porysować. Spróbuj przeczyścić płytę, ja też tak kiedyś miałem i to pomogło.
A jeśli Tobie to nic nie da, to poproś a ktoś może wyśle Ci ten plik
Pozdrawiam.
Czyli masz coś nie tak z płytą. Skoro oryginał, musiałeś gdzieś porysować. Spróbuj przeczyścić płytę, ja też tak kiedyś miałem i to pomogło.
A jeśli Tobie to nic nie da, to poproś a ktoś może wyśle Ci ten plik
Pozdrawiam.
No właśnie, to trochę w tym przypadku może znaczyć za dużo.
A czyściłeś jakimś płynem do szyb typu Clin (ja przeważnie go używam ^^), czy tylko jakimś papierem?
Człowieku, rys się nie da zmyć, to wie nawet największy noob. Podobno da się tylko jakimś specjalistycznym urządzeniem, którego cenę liczy się w tysiącach zł.
Jest takie co do porysanych płyt.Możesz kupic na allegro.Nie wiem czy działa bo nei sprawdzałem.ASowi chodizło o przeczysczenie z różnego kurzu lub włosów
Na allegro są dostępne środki do czyszczenia płyt. Kilkanaście złoty kosztują bodajże. Jednak nie usuwają w stu procentach szkód. U mnie najlepiej wychodziło przetarcie lekko bawełnianą szmatką. Czy to koszulka, chusteczka itp. Eee czy Wam też w tym linku pojawia się białe tło z napisem 'error'? Bo może mnie się coś źle wczytuje
tobie żle wczytuje, tam jest szare tło z czerwonym napisem - abi
Matko kochana, gdzie się podziały te czasy gdy ludzie sami z siebie z google korzystali
Nie jesteś sam na świecie i jest bardzo duże prawdopodobieństwo że ktoś już kiedyś gdzieś ten plik wrzucił.
Podpowiem tylko że warto wpisać w google compiledMesh.pak download, na pierwszej stronie znalazłem 2 strony z tym plikiem, nie moge jednak ich tu umieścić ze względy na regulamin ( torrenty ).
Nie mniej jednak umiejętność pracy z komputerem Ci się przyda i mam nadzieję że sobie poradzisz
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.