Bennet Siedzi W Więzieniu

Status
Zamknięty.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
W budynku gdzie jest Lord Hegen na piętrze znajduje się Corneliusz. On ma dowód niewinności Beneta, jako strażnik/paladyn zapłać mu 2 tyś, jeśli jesteś w innej gildii nastrasz go a odda Ci dziennik. Dziennik przeczytaj i oddaj LH, ten oczyści z zarzutów Beneta.
POzdrawiam.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
CYTAT(El Bastardo @ 02-04-2008, 18:08) index.php?act=findpost&pid=176229
W budynku gdzie jest Lord Hegen na piętrze znajduje się Corneliusz. On ma dowód niewinności Beneta, jako strażnik/paladyn zapłać mu 2 tyś, jeśli jesteś w innej gildii nastrasz go a odda Ci dziennik. Dziennik przeczytaj i oddaj LH, ten oczyści z zarzutów Beneta.
POzdrawiam.

Powiedziałeś wszystko dobrze, ale chcę tutaj dodać iż można również zabić Corneliusa, wziąć jego dziennik, przeczytać i iść do Hagena. I nie bój się nikt Cię za zabójstwo bić nie będzie.. Nie dość że wypuści Benneta z więzienia to będzie jeszcze jedna niespodzianka ^^

Edit:
Rangiz, on paladynem może zostać jak przeczyta dziennik. Pomyliłeś się ;p. Jak widac jeszcze jest w straży. Nie można inaczej niż zabić, dać 2 tysiaki ^.^

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zdaje mi się, że będąc paladynem, też można "przydusić" Corneliusa i w ten sposób uzyskać dziennik, bez płacenia tych 2k złotych monet.

EDIT: Oky Robson, chodziło mi o tą gildię. Z resztą. Grałem w to może 2 lata temu...

RobsonAjax

Member
Rangiz, Paladynem zosteje się właśnie po tym zadaniu ;). Ok, koniec offtopu.

Pozdrawiam.

EDIT: No... taki szczególik. Tak sobie napisałem :p.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom