No tak błędów kolejnych nadszedł czas.
1. W skinie #gothic ( w każdym razie ten ciemny ) nadal występują "białe plamy". Czyli białe tła w stylu. Na dole dam dwa linki jak to wygląda jakby ktoś nie widział. Już kiedyś zgłaszałem jedną "białą plamę”, ale dziś dojrzałem drugą.
1
2
Z mojej strony to nieco czepianie się. Ale chyba warto mieć wszystko dopracowane.
2. Kolejny błąd. Nie wiem czy inni też to maja, ale napiszę. Na stronie głównej nie wyświetla działu kody w kategorii Gothic 3. Włączam i nic. Czarne tło.
3. Na stronie nadal nie działa "Ostatnio na forum", bo wyświetla kilkanaście tych samych postów.
No i teraz coś, co można by nazwać pytaniem i propozycją a nie błędem.
4. Czemu w panelu kontrolnym jest wyłączona opcja "Zmiany zdjęcia osobistego"?
"Administrator nie przyznał Ci uprawnień dostępu do tej części panelu kontrolnego."
Czy to tylko ja nie mam praw czy inni też? Pytam hmm z ciekawości.
5. No i jeszcze taką mam propozycje, co do strony. Zapewne wielu pamięta jak strona wyglądała przed hackiem. Po prawej stronie były takie "działy" czy "rubryki" w stylu: Należymy do i banner, Przyjaciele i bannery, Reklama i banner (chyba też).
Nie dałoby się tego dać i teraz? Bo jak wchodzę na stronę to na dole jakaś reklama i stat4u, u góry reklamy google, na prawo banner giery.eu Nie lepiej byłoby dać to, co możliwe w jedno miejsce?
Pozdrawiam.
Ps: Ja nie narzekam ja tylko sugeruje.