Awaria

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Jak zauważyliście, forum gothic up znowu działa, niestety mielismy problemy z forum, po tym jak spaliły się nam dyski z danymi, ale dzięki interwecji admina serwera wszytsko wróciło do normy.
Zapraszam do dyskusji na forum :)

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Tak Kacpi, widze że wszystko jest dobrze. Ale mam pytanie, czemu ***** tak puźno? Cale ferie mi zlecialy z nudami, bo postować nie mogłem...

Kacperex

KacŚpioszek
czemu?
Bo admin to naprawiał i MIAŁ BARDZO DUŻO SPRAW ciesz się, że w ogóle. Odzyskanie spalonych danych graniczyło z cudem, a
mamy całe forum :)
Pisz teraz.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
OMG, myślałem że forum już nigdy nie wróci. Na szczęście sie myliłem ;]. Już wracam do normalnego postowania w trybie szybkim :D. Ale teraz chyba przez tą awarię większość forumowiczów zapomniało o naszym Gupie ; (. Trudno, Trzeba się wyzbierać..

Pozdro!

jasek

New Member
Tak słyszałem dużo o tej awari . E tam zapomniało pewno i dużo ale co z tego macie 7Tys userów więc nie musicie się martwic o ruch na forum . AS skoro tak szybko postujesz to spamer jesteś według mnie . Aha i jeszcze jedna uwagaQUOTE
puźno

Czy jodełke ktoś uczył polskiego??Zdaje mi się że redaktor nie powinnien pisać takich głupich błędów co??

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ale teraz chyba przez tą awarię większość forumowiczów zapomniało o naszym Gupie ; (.

Nie takie rzeczy się robiło, wychodziliśmy z więksych tarapatów, jeśli można to tak nazwać. Najwierniejsi zostaną ;]

Czy jodełke ktoś uczył polskiego??

Przypuszczam że pani nauczycielka w szkole ;]

Kacperex

KacŚpioszek
No awaria była dość poważna i kilka osób wędrując po necie zapomniało o g.up, ale panowie, ludzie sobie przypomną :)

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE(Upadły Jack @ 28-02-2007, 17:14) [snapback]135190[/snapback]

AS skoro tak szybko postujesz to spamer jesteś według mnie

Ty świety nie jestes :D ;)

Człowieku, ty chyba nie wiesz kto to jest spamer. Moze porównamy moje posty i twoje? Nie mam czasu na poprawienie posta a to troche zajmuje, a tego 1 ostatnio mam abrdzo mało. Może i nie jestem święty, ale wole pisać z blędami (zawsze można je poprawić) niż pisac ebzsensownie, spamować i nabijać pościki... - Jod

halek

Member
Jodełko chyba nie do tego posta miałeś dopisać swoje "uwagi" Doctor pisał raczej do AS... :p. Ja podobnie jak wszyscy cieszę się że forum wróciło, bo bałem się że już po nim. A co do tych którzy zapomnieli o forum - wcześniej GUp zniknął na wiele miesięcy i jak widać starzy userzy do końca o nim nie zapomnieli. ;) Więc raczej mnie to nie martwi. Cóż, super że forum wróciło i życzę jak najmniej takich niespodzianek w przyszłości.

G

Gray_Fox

Guest
E tam zapomniało pewno i dużo ale co z tego macie 7Tys userów więc nie musicie się martwic o ruch na forum

Rotfl, to ja nie wiedziałem że aż 7 k ludzi tutaj postuje :D.

AS skoro tak szybko postujesz to spamer jesteś według mnie .

Co chcesz od tego chłopa? A niech pisze, byleby z sensem i w zgodności z regulaminem.

Co do samej awari to dobrze, że już jej niema. Delikatnie mówiąc, ku*wicy dostawałem kiedy nie mogłeś wejść w interesujący mnie temat...no ale witam z powrotem. :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom