CYTAT
Nadwozie prezentuje się bardzo elegancko, jest to po prostu luksusowa limuzyna. Klasę auta podkreślają liczne akcenty chromowane, takie jak listwy ochronne, obwódki okien, czy atrapa chłodnicy. Linia karoserii jest bardzo spokojna i stonowana. W wyglądzie BMW serii siedem nie sposób doszukać się żadnych ekstrawagancji, jest ono samochodem prestiżowym o dynamicznym charakterze. Wnętrze stanowi wzór przestrzeni, elagancji i wygody. Deska rozdzielcza zaprojektowana została w sposób typowy dla samochodów tej firmy, jest więc bardzo ergonomiczna i przyjemna w obsłudze. Jakość użytych materiałów oraz staranność ich montażu nie wzbudzają żadnych zastrzeżeń. Fotele są bardzo wygodne a ilość miejsca zarówno z przodu jak i z tyłu jest wystarczająca.
Zesram się a kiedyś sobie taką betke kupie...ale nie dla szpanu
Dla koneserstwa bo jestem po uszy zadłużony w tym aucie...
moim zdaniem jest genialne wizualnie i ma zajebiaszcze parametry
jeśli będzie mnie stać to z pewnością je kupie
jedyny ny minus duże spalanie....
CYTAT
Następny w kolejności jest silnik 3,5 o mocy 238 koni mechanicznych przy 5800 obr/min. Moment maksymalny przy 3800 obr/min wynosi 345 Nm, a maksymalna prędkość to 243 km/h. Przyspieszenie od zera do stu kilometrów trwa 8,2 sekundy a średnie spalanie około 12 litrów.
8,2 sekundy mówi samo za siebie....eleganckie i zwrotne........
mój samochodowy ideał a wasze????