QUOTE Więc moja świeczka zapłonie dla 2Pac'a w rocznice jesgo śmierci czyli dziś [*]
Dlaczego nikt o 2Pacu nie pamięta? No więc otóż to nie pojde za tłumem i nie będę "żałował" śmierci Gołosia.
Ano, 9 rocznia śmierci 2Paca miała miejsce 13 września, więc pomyliłeś się o dobre 3 dni. Ale dobrze, że chociaż pamiętasz o tym wielkim człowieku
(FOREVER MISSED, NEVER FORGOTTEN).
QUOTE (Sebek)2Pac legenda hip hopu ktora zginęła w strzelaninie...
Tak 2Pac, człowiek, którego imię jest na ustach milionów ludzi na świecie, człowiek, który stanowi wzór do naśladowania dla kolejnych milionów ludzi na świecie, człowiek, którego co roku (13 września) opłakują dziesiątki milionów ludzi... Wiesz, że o Gołasiu za rok, dwa nikt już nie będzie pamiętał? A o Pacu od 9 lat wciąż jest głośno...
QUOTE (Sebek)No to 2Pac zginął ze swojej własnej głupoty. Skoro sobie wrogów narobił to jego problem. mógł bezpodstawnie nie oskarżać Notoriousa i Seana Combsa i nie doprowadzać do "wojny wschodu z zachodem", wiec zginął z własnej głupoty, jednak ja nie napisze, ze mam go w du*ie bo mi poprostu nie wypada. A tak apropo skąd wiesz że Arek zginął z własnej głupoty. Wiadomo jest że samochód skrecił nagle i uderzył w barierke, a czy to była jego głupota ? Nie wiem nie mi to oceniać, od dochodzenia w tej sprawie są odpowiednie organy i to one stwierdzą czy to była jego wina...ale nie sądze aby chciał się zabić w wieku, w którym całe życie stało dla niego otworem..
Tupac zginął zabity (o ile w ogóle został zamordowany...) przez członków gangu The Crips (lub jakoś tak)(to tylko przypuszczenie). Według moich informacji są oni gangiem z CPT (Comptonu), który (skoro już wspomniałeś o wojnie West i East Side) jest po stronie West. A jak wiadomo Tupac był reprezentantem Westcoast :] .
Co do tematu: faktycznie, szkoda mi człowieka, młodo umarł, a miał przed sobą wspaniałą przyszłość... Szkoda, wielka szkoda...
Arkadiusz Gołaś [1981-2005] Rest In Peace!
Tupac Amaru Shakur [16.07.1971 - 13.09.1996] Rest In Peace!
Forever missed, never forgotten!