A Może By Tak I Zlot Userów Gup?

Status
Zamknięty.

halek

Member
A co powiecie na 18 lipca? Grunt żeby jak największej liczbie osób pasowało w końcu.

Dark Shadows

Active Member
18 lipca nie ma mnie w Polsce wiec lepiej póżniej. Ja popieram te poprzednią date.

szczurek

Menda serowa
Weteran
24.07 pasuje chyba większej ilości, ewentualnie moza przyjechac dzien wczesniej czy później.

szczurek

Menda serowa
Weteran
No więc tak, zakładając że wszyscy którzy pojadą będą mieli ponad 15 lat ( nikogo legitymować nie będziemy, ale wiek jest ważny podczas ustalania ceny ) za 3 doby rozstawienia namiotu i pobytowego zapłacimy 36 zł.
Co do pokoju ( bo też słyszałem jakieś jęki że ktoś w pokoju chce xD ) wychodzi 32 zł za dobe !! Czyli za 3 doby bez wyżywienia zapłaci taka osoba 96 zł. A lepiej sobie na wyżywienie zostawić. Do tego pokoj trzeba troche wczesniej zarezerwować, a pole namiotowe dostajemy właściwie od ręki jeśli zajdzie taka potrzeba.
Kwestie wyzywienia trzeba będzie ustalić, ja proponuje wykupić tylko obiady ( chyba ze ktos chce na konserwach jechać :D ) a śniadania i kolacje jakoś sobie zorganizujemy ( ognisko, grill ).
Jak macie jakieś pytania to pisać, bo mogłem o czymś zapomniec ;p

Dark Shadows

Active Member
Ja tam mogę spać nawet pod gołym niebem (szkoła przetrwania muhaha :p). Ceny są według mnie bardzo przystępne i te 3 dni chyba też wystarczą (nie zdążą stworzyć się konflikty :D).

Jeszcze tylko, żeby ta data pasowała każdemu. Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Ja na 99% będę.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Miodnie, miodnie. Pozostaje tylko spróbować wyczarować namiot ;p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ed bierzemy pokój na spółkę????

Jay_Kay

Magister vitae
Ja zostałbym przy opcji namiotowej, taniej i lepsza integracja :)
Zostaje 24-26.07? Można by zrobić temat-FAQ zlotu, czyli skondensowane co i jak.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Yeed tylko wtedy cena wyglądalaby tak:
25 zł pokoj + 2x7 za pobytowe wiec 39 zł ;p
Jest tam taki fajny pokoj zkominkiem więc w razie deszczu tak czy siak moze uda mi sie fajną miejscówkę załatwic.
Oczywiscie deszczu się nie spodziewamy :)

E

Electric_Dragon

Guest
Yeedo z ust mi wyjąłeś. Tak ja m.in. jęczałem by w pokoju siedzieć :p Wątpie czy załatwię sobie namiot. O pokój jęczał jeszcze Didson.

CYTAT
25 zł pokoj + 2x7 za pobytowe wiec 39 zł ;p

ta cena tylko dla wynajmujących pokój?

CYTAT
Oczywiscie deszczu się nie spodziewamy

No chyb że ktoś wymodli. Doświadczenie w noclegach akademickich już mam :D. Więc mówię Wam nie bedziemy grzecznie kłaść się spać o 22 :D.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja tam wole pokój..jestem już stary i chce leczyć kaca na wygodnym łóżku :)
Edzio to jak xD.....maj preszes....będziemy odprawiali w nocy dzikie orgieee xD

Chyba nie jesteście z cukru co :p...deszcz pfff

szczurek

Menda serowa
Weteran
Pokoje 4 osobowe więc jak juz macie sie dobierać to nie we 2 a w 4 świniaki ;p Wtedy wyjdzie 25 + 4x7 pobytowe = 53 zł za dobe ;] Dla 4 osób. Chyba że cioś źle licze ale wątpie.
Namiot o wiele taniej, bo postawienie 1 namiotu 5 zł + powiedzmy 3 osoby w nim = 26 zł dla 3 osob ;p No ale wiadomo nie tak wygodnie jak na łóżeczku.
Doliczyć jeszcze do tego podłączenie do prądu dla namiotowiczów ( 5 zł ). Bo sądze że przyczepy campingowej nie przewidujecie brac :D

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Mi to w sumie obojętne czy pokój czy nie, tak czy tak jak będę miał kasę i czas to się skuszę. Ciekawi mnie natomiast z jak dużym wyprzedzeniem trzeba będzie deklarować 100% obecność.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Co do pokoi - Myślę ze po majówce będzie się trzeba zadeklarować, jeśli za termin podstawimy koniec lipca ;p Z namiotami jest prościej, bo właściwie nie musimy uprzedzać że chcemy wpadać. Możemy sobie przyjechać a i tak znajdzie się miejsce.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
W takim razie ja jestem zdecydowanie z namiotami bo nie będę w stanie tak wcześnie się zadeklarować swojej obecności jeśli chodzi o pokoje. Po za tym po przemyśleniu, uważam, że tak będzie lepszy klimat.

E

Electric_Dragon

Guest
Hmm deklaracja w maju? Dla mnie może być. I urlop się załatwi a sesję bodajże mam na początku lipca więc nie powinno być zbytnich problemów. Ja na razie jestem za pokojem w swoim przypadku. No chyba, że ktoś ma namiot wieloosobowy że znajdzie się miejsce dla starego Wojownika :D

Jak się popieści, to się wszystko zmieści ;p - GW

Kacperex

KacŚpioszek
termin ten pod koniec lipca mi pasuje - akurat mam urlop ;)
Co do miejsców to ja tam pokój biorę. Pierdole spanie w namocie za stary na to jestem, ba nawte namiotu nie mam xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom