40 000 Użytkowników

Status
Zamknięty.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jak się rejestrowałem to było tu niecałe 17 tysięcy użytkowników, a ruch mimo wszystko wydawał mi się większy niż teraz. Gothic się zestarzał i nie ma co ukrywać, że coraz mniej ludzi się nim interesuje. Bardzo miło słyszeć, że forum, któremu poświęcam kilka, czasami kilkanaście godzin dziennie odnosi tak wielkie sukcesy, ciężko wycisnąć 40 000 użytkowników na forach o tak wąskiej tematyce. Również cieszę się, że dołożyłem swoją cegiełkę swoje pół cegiełki.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Gdy się rejestrowałem byłem userem numer 687. Nikt wtedy nie przypuszczał że dojedziemy do takiej ilości. Jest to jakiś jubileusz, ale świętować powinniśmy dopiero z okazji 50 000 usera.

Niemniej jednak cieszy mnie fakt że jestem członkiem takiej społeczności i że w jakiś sposób przyczyniłem się do jego rozwoju. Duma aż rozpiera mi klatkę piersiową : ]

Podsumowując, jest bardzo dobrze, ale radować się będę gdy stuknie nam 50 (tysięcy).

@Szkel.
Bycie weteranem to nie degradacja, to awans i zaszczyt. :trollface:

Kacperex

KacŚpioszek
Liczba 40.000 zarejestrowanych użytkowników na pewno cieszy oko. Nikt nawet w najśmielszych snach, nigdy nie myślał o takiej liczbie. Każdy z nas jest częścią czegoś większego. Cieszę się, że dzięki wytrwałości wielu osób portal nadal istnieje i ma się dobrze. Super było patrzeć przez te wszystkie lata, na to, jak rośniemy w siłę. Gdyby nie kilka przeciwności losu, już teraz liczba użytkowników sięgnęłaby 50.000. Jednak spokojnie, co się odwlecze, to nie uciecze - i tą liczbę osiagniemy.
W nawiązaniu jeszcze do waszych dywagacji, na temat aktywnych userów. Na przykładzie stopki GS - widnieje tam liczba osób, które kiedykolwiek napisały posta ( to jest wyznacznikiem aktywności na forum VB). Postaram się zrobić, coś takiego i u nas.

Cedric

GołoWąs
Panowie, nie powiem żebym był krótko na forum , bo chyba w grudniu 2006 założyłem konto, tylko loginu i hasła zapomniałem, więc założyłem nowe :trollface:
Wtedy tak jeszcze nie spamiłem, napisałem z 50 postów i w około kwietnia2007 bye bye ;d
Teraz, po paroletniej przerwie wróciłem i spamię ile tylko można.
Cieszę się że mogłem ten swój kamyczek dołożyć do waszych cegiełek :eek:jciec:
Mam również nadzieję , że dobrniemy do 100 000 userów :)
Gothic jest to ciekawa gra, jeszcze dzisiaj w empiku widziałem grupę chłopców ( na oko 10 lat) którzy kupili sagę Gothic.
Część fanów odpada, część nowych przybywa, tak to w naturze bywa.Ale jednak Gothicowcy trwają i będą trwali i tu przybywali .
Pozdrawiam, Piotr Fronczewski

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Yyy.. Ja chyba za wiele do powiedzenia nie mam ^^. Nie powiem, żebym kiedykolwiek zrobił coś wielkiego dla g.up, ale ten tysiąc postów coś tutaj być może wniósł.
No cóż, gratulacje dla administracji, dla wszystkich użytkowników, trwajcie dalej i dobijcie 50siątki :).

Cedric

GołoWąs
AS- prawie 2000 ^^

Jak dobijecie do 50000 userów to stawiam całej administracji piwo ,póki sie nie uchleją :trollface:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
To zaczynaj już zbierać kasę, jak chcesz dotrzymać słowa ;)

Cedric

GołoWąs
Dlatego w te wakacje do pracy idę :eek:jciec:
Tylko mały haczyk - w Wawie mogę tylko to zrobić :trollface:
Ja nigdy nie wyjeżdżam poza Wawę, no chyba że jest coś ważnego.
Więc zapraszam do Wawy , jak dobijecie do 50k

Kacperex

KacŚpioszek
Po darmowy alkohol to i do Rosji mogę jechać ;). Słowo padło, jednak zbieraj dużo siana, bo w administracji kuuuuuppppaaa pijaków.

Cedric

GołoWąs
Dobra panowie, bo zbankrutuję :trollface:
Nau,Feo, Kac,Yeed,Zig,ED,Jodełko, ...
Kto tam jeszcze jest :rolleyes: ?
Słowo się rzekło,więc musze wiedzieć ile odłożyć :ph34r:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
widzę że będę zmuszony wznowić 'trucie d*py' o weterana konkretnym osobom, skoro VIPy się nie załapują :trollface:
weterani od siedmiu boleści ;)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Po darmowy alkohol to i do Rosji mogę jechać ;). Słowo padło, jednak zbieraj dużo siana, bo w administracji kuuuuuppppaaa pijaków.
taaa zwłaszcza ja :lolface:

kto by pomyślał że to tak szybko zleci, coś czuję że ta 50-tka już nie bawem ;)

Kacperex

KacŚpioszek
Abi jak ty 50tka to ja jak stary 100letni dziadek ;).
Czas leci, a my zmierzamy w znakomitą stronę jaką jest 50.000 użytkowników naszej wspólnoty kościelnej.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Czas leci, a my zmierzamy w znakomitą stronę jaką jest 50.000 użytkowników naszej wspólnoty kościelnej.

Czas zacząć zbierać na tackę :trollface: Praise the LORD!!!

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
prawie 40 tys botów, łał :trollface:

wersus, nie psiocz bo rujnujesz mój fap.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Aleście się na mnie uwzięli. Każdy tak myśli, tylko nikt nie mówi głośno ;) Dajcie spokój.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Bo po co psuć takie święto? ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ale z was lamerskie plemię. Nie rozumiecie idei 40 tyś i zapewne jej nie zrozumiecie :)

Symbole do was nie przemawiają.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom