Hmmm... no cóż. Mam dość miszane uczucia po tym... "turnieju"... <_<.
Wszak zgłośiło się prawie 10 osób, przyszło 3 plus Dark Shadows, który nie zgłosił się do turnieju. Ale przynajmniej było wesoło, bo pograliśmy, choć nie przypominało to tego o czym napisałem w poprzednim poście w tym temacie, a to co graliśmy to była tylko imitaca tego co mieliśmy zagrać... Niestety... Rozumiem, że mogło coś wypaść, ale można to napisać w tym temacie, bądź na PW :huh:. Do paru osób mam żal, bo nie tak to miało wyglądać np. Kcpx. był ok. 20 na forum (rozumiem, że to Admin i ojciec i ma swoje obowiązki), Dadex podobnie (modernator, a czy tatuś to nie wiem
), dudekkss nie odpisywał w temacie, ani na 3 PW, które mu wysłałem itd., ale po co mam to wypisywać?? Wystarczyło napisać, że "nie mam czasu" i ja to rozumiem, a tu czekaliśmy jak głupi na resztę zawodników i się zawidliśmy... nie jest to tylko moje zdanie...
Ale zapomnijmy o tym, trudno, było i minęło, zwłaszcza, że takie turnieje mają służyć rozrywce, a nie obrażaniu się na kogoś itp.
.
I na dzień dzisiejszy zapraszam, grających w tym turnieju, tych, którzy się zgłosili ale nie przyszli oraz innch, którzy jeszcze nie grali na następny turniej bilardowy G.upa, który planuję rozegrać ok. 20 sierpnia
.
CYTAT
RobsonAjax vs Dark Shadow bo Robson olał sprawę i przypadkiem przegrał
Olałem, bo to co graliśmy to była "rozgrzewka", a nie turniej... ale Tak Dark wygrał
. I Halek też. (Tylko Ty dostałeś
). Aha, i nie przegrałem przypadkiem, bo akurat toczyłem dyskusję na czacie z Halkiem na temat metalowców/rockowców itp. i o ich rozróżnianiu i kilku czołowych wykonawcach takiej muzyki, więc nie miałem jak skupić się na grze
.
[SIZE=12pt]
Mistrzem 2 Turnieju (a raczej kilku sparingów ) jest Halek!!!
[/SIZE]
Brawo.
Pozdrawiam.