Jeśli chcesz przez to udowodnić, że Bóg istnieje, to wiedz, że pierwszy filmik to czysta ironia, chociaż są tacy, dla których to wystarczy. Brrr
I co wy na to ?
Nie ma czegoś takiego jak niebo i piekło jak niektórzy zakładają...Nie ma Boga i Szatana.
Chrześcijaństwo to jedno wielkie oszustwo. Kościół oszukuje ludzi od dawna i wpaja im do głowy jakieś pierdoły. Watykan strzeże wiele tajemnic, które po wyjściu na jaw całkowicie obaliły by chrześcijaństwo.
Kiedyś wierzyłem w Boga i w to wszystko co głosi kościół, ale od pewnego czasu uświadomiłem sobie, że to jedna wielka bujda. Jak zobaczę dowód na istnieje Boga to uwierzę. Po śmierci umiera nasza ciało, a dusza wciąż istnieje.
Wielu ludzi boi się duchów bo nie wie tak naprawdę czym są, myślą że to jakieś złe byty które nawiedzają ich tylko po to by zrobić im krzywdę, ale tak nie jest - duch to nic innego jak ludzka dusza.
I co wy na to ?
Jeśli chcesz przez to udowodnić, że Bóg istnieje, to wiedz, że pierwszy filmik to czysta ironia, chociaż są tacy, dla których to wystarczy. Brrr
Byłem pewien, że ten filmik wrzucił przez przypadek lub jest świadomy, że to ironia... ale... jak nie.... Pwned xDWyjaśnijmy sobie jedną rzecz ja wierzę że po śmierci spotykamy się z bogiem
Biafra - trzydziestokilkuletni troll tylko czekający na okazję do wszczęcia gwałtownej dyskusji :trollface:
Ostatnie trzy posty, to czysty spam. Potraktujcie to jak ostrzeżenie, bo będą warny :trollface:
Po śmierci umiera nasza ciało, a dusza wciąż istnieje.
Wiesz, wierzyłem w Boga bardzo długo nie mając żadnych dowodów na jego istnienie, więc nie musisz mi pisać czym jest wiara...A co to za sztuka wierzyć, jak dowód masz podany na tacy? Wiara polega na tym, że mimo braku dowodów i racjonalnych przesłanek, wierzysz w to, czy tamto.
Arven, po śmierci dusza przebywa w świecie astralnym. Według niektórych teorii po śmierci co niektóre dusze przebywają w innym nowo narodzonym ciele ( reinkarnacja ).Bo w tym momencie wkroczyłeś na grząski grunt jakim to jest życie pozagrobowe, bo skoro dusza nie umiera to znaczy, że żyje dalej i gdzieś się podziewa. To już wkracza w kwestie religijne.
Nie zamierzam się z tobą użerać ten filmik użyłem tylko dla tego żeby przedstawić kilka argumentów że bóg istnieje ale co nie znaczy że się z nim w 100% zgadzam, a to że uważasz to za "Czystą ironię" to jest już wyłącznie twoja sprawa.Byłem pewien, że ten filmik wrzucił przez przypadek lub jest świadomy, że to ironia... ale... jak nie.... Pwned xD
Ja jebe xD :lolface:Nie zamierzam się z tobą użerać ten filmik użyłem tylko dla tego żeby przedstawić kilka argumentów że bóg istnieje ale co nie znaczy że się z nim w 100% zgadzam, a to że uważasz to za "Czystą ironię" to jest już wyłącznie twoja sprawa.
Ja nie mogę :trollface: Ten temat już naprawdę nabrał rozpędu. Ja się wcale nie pogrążam tylko wraziłem swoje zdanie na ten temat i przedstawiłem swoje argumenty.Ja jebe xD :lolface:
Igor, błagam, nie pogrążaj się... No nie wiem, brak mi słów po prostu, więc powtórzę: proszę, nie pogrążaj się. To tak, jakbyś, hmm... powiedział, że nie ma dnia - ciągle jest noc, tylko czasem świeci słońce.
Powyższy post to czysty spam, ale ja Ciebie ostrzegać zbytnio nie mogę, bo moje ostrzeżenia nic nie znaczą :trollface: