ja myśle ze ciekawsze to by było a nieżeli film , bo jednak fabuła w gothicu jest długa, w ogóle mozna by było przedstwic myrtne czy kolonie karna w obrazkach
morzna by było ale wole filmiki a z resztom niech bendzie tak jak jest tlko wiencej filmików nie z przesdom oczywiści ale filmy bardziej mi sie podobajom
Myślę ze jednak lepiej by było zrobić jakiś filmik czy coś w tym stylu , bo przecież komiks musiał by być bardzo długi, przecież sam napisałeś że fabuła jest długa.
Zgadzam się. Było już kilka gier w których zamiast filmików były komiksy i jakoś niezbyt mnie się to podobało. Poza tym typowy komiks ma kwestie do czytania a w Gothicu chyba dosyć przy rozmowach się na czytasz :idea:
Może by byl fajny ten komiks ale za bardzo drobiazgowa fabuła by była. Hmmmm lepiej by było zrobić komiks o tym co się dzieje na foro to był by ciekawy komiks i historia o magu ognia by była najlepsza hehee
Według mnie lepsze są filmiki, pnieważ jest ciekawiej i łatwiej jest coś przedstawić niż na obrazkach. A poza tym komiksy były by baaaaaaaaaaardzo długie :!: :!:
QUOTE grałem w Max Payna i te komiksy mi się nie podobaly.
Ze mną było tak samo.. Te komiksy faktycznie niebyły najlepsze.. Z gothickiem było by podobnie (jak józ wyrzej napisano...) Myśle ze pomysł jest fatalny i oby nikomu nieprzyszło do głowy go realizowac... Popsuł by on osobom kture jeszcze niegrały w gothica spojrzenie na te gre...
Pmysł z komiksem niebyłby wcale głupi. Gdyby wymyślić dobą fabułę to czemu nie, książki na podstawie Diablo, Warcraft i Starcraft są genialne. Ale teraz i tak nikt prawie nie czyta książek ani komiksów.
komiks? OK ale zależy jaką kreską np. mi się podoba kreska japońska i amerykańska (marvel). długi? nie bardzo np. jeden tomik komiksu odpowiada 8 odcinkom filmu ( 20 min. każdy) a w drgon ballu to nawet kilkunastu
Komiksy w grach nie podobają mi się. W NFSU 2 kazdy komiks wyłączałem, podobnie jak w Max Peyne 1 i 2. A w Gothicu dużą rolę odgrywa głos. Można by (a właściwie trzeba) zamieścić głos, ale to nie było by to samo co na filmikach. Jestem za filmikami.
Ja tam jestem za filmikami... Komiks... Już to sobie wyobrażam... Pierwszy obrazek: Bezimienny stoi nad Śniącym z uniesionym mieczem.
Drugi obrazek: Tylko napis CIAH!
Następny: Napis Srut pierdut, czwarty: spadające kamienie, piąty: wrzeszczący Bezu, szósty: Bezu po kamieniami etc. etc.
Ja tam wolał bym więcej filmików ciekawsze są powini terz zrobić jeden długi , a tak szczeże mówiąc nie przepadam za komiksami
[ : Czw Sty 20, 2005 3:20 pm ]
Ja tam wolał bym więcej filmików ciekawsze są powini terz zrobić jeden długi , a tak szczeże mówiąc nie przepadam za komiksami :twisted:
No ja bym był za tym aby zrobili by filmik o Gothicu ponieważ miał by on wielką oglądalność. Ale komiks też był by super. Ksiązke by się czytało z zapartym tchem. Niech takie cos powstanie!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.