re
QUOTE To jest bug gry ja uzywalem noza na wilki, ale potem zminlem na palke z kolcami i przemienilem sie w smoczego zebacza jak sie odmienilem to mialem zalozony nuz na wilki i 7% umiejetnosci walki bronia 1H, i tak 3 razy obecnie mam 1% walki 1H.
Sprawdzałem to. Wpisałem marvin i to co mowisz to prawda. Nie wpisalem marvinu i to nie działa.
Pozatym Istnieję dwa gatunki broni, te co dodają pkt. umiejetnosci poslugiwania sie bronia i te co odejmują. Ale te umiejętności nie są na stałe.
Np. Mamy 60% poslugiwania sie jednoręczną. Wk.ładamy broń np. o nazwie "Pała Adanosa" i dodaje nam 5% i mamy 65%. Ale gdy "Pałę" zdejmiemy i bedziemy nosic "Laske Ulthara" (nie smiac sie
jest taka broń
) to umiejetnosc spada spowrotem do 60%. Wszelkie tego typu bugi (np.ten z pasem) uaktywniają się jak wpiszecie MARVIN!! A jak chcecie to grajcie na marvinie. Czasami są takie bugi ze bedziecie musili grac od początku (np.znikanie wszytskich NPC z Khorinis). Wiem bo czasamoi wpisywalem sobie w GOthic II marvin zeby szybciej podrózować (wiecie, stara sztuczka z F8 ). Noi zniknęły mi wszytkie NPC i potwory