Znikający Ludzie W Khorinis

Status
Zamknięty.

cięta

New Member
WItam, jestem jeszcze początkującym graczem i powiedzmy 'utknęłam' na zadaniu Vatrasa tj. na zagadce znikających ludzi. Czym ktos mógłby mi powiedzieć jak mam rozgryść tę sprawę ? Z góry dzięki i pzdr.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Idź do dzielnicy portowej, nad same może trzymaj się prawej strony (jest tam kryjówka złodziei) płyń w prawo aż będzie możliwość wejścia na brzeg. tam jest Skipe powie Ci imie typa który porywa ludzi. Następnie udaj się za farmę Sekoba i za farmę Bengara za obiema farmami jest obóz bandytów (zabij zbierz wszystko i pogadaj z jednym z porwanych) Teraz idź na farmę Onara tam w pobliżu jest wieża (widać ja na mapie) tam jest kryjówka złodziei strażnikowi należy powiedzieć imię Dexter, to Cię wpuści. pogadaj z Dexterem i zabij wszystkich jeśli wykonałaś misje dla Grega to Ci pomoże. List który będzie przy zwłokach Dextera daj Vatrasowi.
Pozdrawiam i mam nadzieję że da się zrozumieć to co napisałem.

Xingu

Member
Zadanie jest jak by nie patrzeć dość proste :)

Jak staniesz sobie przodem do wejścia do domu Onara i obrócisz się w prawo powinieneś zauważyć takie dość wysokie wieże czeka Cię tam potyczka z Dexterem, będzie miał list w którym wszystko jest napisane - Niebieskie na mapie

Drugie co trzeba zrobić to znaleźć Czeladnika jest on w niedaleko tej kryjówki - Czerwone na mapie, obok niebieskiego :p - A jemu zaś dostarczyć coś co znajdziesz w drugim czerwonym kółku ;)

W zielonym też coś jest ale to chyba do innego zadania, o handlarzu bronią chyba.

A tutaj mapka:
http://img246.imageshack.us/my.php?image=16442129ls1.jpg

cięta

New Member
Ojoj mam taki mały problem, a mianowicie jak walczyłam z bandytami przy moście Greg zabił mi Dextera i chyba zabrał ten list :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: HELP !!!

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nie zabrał tylko wziął, przeczytał i oddał ;] Tak mi się przynajmniej zdaje ;p

switek17

Member
CYTAT
jak walczyłam z bandytami przy moście Greg zabił mi Dextera i chyba zabrał ten list
Greg nie mógł zabrać tego listu xD Jeśli Dexter go nie ma, to masz buga. Wczytaj wcześniejszy zapis. Jeśli nie masz takowego.. to graj od nowa ;]

Xingu

Member
Pogadaj z Gregiem on mówi że on nie ma tego co chciał i żebyś go przeszukał i wtedy spróbuj. Jak nie to bug, i jak powiedział kolega wcześniejszy save a jak nie to zanim zaczniesz od nowa powgrywaj sobie patche najnowsze ;)

cięta

New Member
No bo jak idę do Vatrasa to jak wybieram "sprawa znikających ludzi" to nie mam oddaj list czy coś takiego :huh:

switek17

Member
Sprawdź najpierw czy masz go w ekwipunku, jeśli tak, to go przeczytaj i dopiero potem daj dla Grega lub Vatrasa.

cięta

New Member
@switek17: Ja cały czas miałam go w ekwipunku !!! NAWET O TYM NIE WIEDZIAłAM :blink: :huh: !!! A trzeba było go właśnie przeczytać, a później tak jakby "opowiedzieć" Vatrasowi ! Tak więc udało mi się misje przejść

PRZEPRASZAM ZA FATYGĘ WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM WIELKIE FENKS :*

Pzdr.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom