Pele w całej swej karierze gral w 1363 meczach i strzelil 1281 goli.
W jaki sposób Zinedine Zidane zostal ukarany za "strzelenie z bańki" Marco Materazziego w finale ostanich mistrzostw swiata (nie chodzi tu o czerwona kartke ;p)?
Moje pytanie: Który zawodnik strzelił najwięcej bramek dla drużyny narodowej Hiszpani ( Podac Imie, Nazwisko, Liczbe Bramek, Ilośc rozegranych meczy w drużynie narodowej)
Orest Lenczyk - BOT Bełchatów
Kazimierz Moskal - Wisła Kraków
Jacek Zieliński - Legia Warszawa
Wojciech Stawowy - Arka Gdynia
Franciszek Smuda - Lech Poznań
Bogusław Baniak - Pogoń Szczecin
Moje pytanie: Ile bramek strzelił dotychczas Ruud Van Nisterlooy w Reprezentacji Holandii ?
Moje pytanie: Ile żółtych i czerwonych kartek otrzymali łącznie wszyscy zawodnicy w pamiętnym meczu Holandi - Portugalia na ostatnich mistrzostwach świata.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.