Chciał bym zaznaczyc ze tekst jest napisany w celach humorystycznych a nie obrazliwych zeby pokazac w sayryczny sposob ostatnia sytuacje na forum i tu moja prosba do modow i adminow ze ze wzgledu na szaczunek wszystkich odeszłych nie usuwac i nie zmieniec tekstu z gory dziekuje
................................................................................................................
Zebranie klanowe o pod tytule krush kill and destroy
Zebranie klanowe w miejscowości Jarocin przewidziane godziny ochlajparty to 10:00- 24:00
teren dość duży na świeżym powietrzu miejsce gdzie kiedyś odbywało się woodstock teraz została tylko stara scena na której organizowane jest karaoke.
Spragniona tłuszcza nie zawiodła, klanowiczów było więcej niż zwykle Clone przyglądał się czarnej masie z małego pagórka
Clone_xx -(sam do siebie ) buhahaha naiwni ludzie jest ich coraz więcej buhahaha. dziś mój plan dojdzie do skutku !
BoRyS -(który stał nie daleko) co mówisz clone ?? głośniej
Clone_xx - nic cieszę się ze nasze szeregi są coraz większe
BoRyS - ehh =_= - po czym kieruje się w stronę mas pracujących żeby wyczaić sytuacje
Nie daleko sceny stoi mała grupka Sir Lukas Strażnik Świątynny Alandil Arcane podchodzi do nich BoRyS
BoRys - cześć chłopaki co robicie ?? znowu jakieś plany revolty ?
grupka chórem - nie no co ty my ?? my tylko rozmawiamy o pogodzie
Borys - aha fajnie to ja idę po browce pogadamy razem
Grupka - hokej tylko szybko
Arcane - a widzieliście ostatnio na tvp 1 princes mononoke
Sir Lukas - Aaaaaa monopolistyczna jedynka jak ty możesz to oglądać pheh ale poza tym to tak
Strażnik - good Movie
Alandil - ja się na tym wychowałem
nagle do grupy zbliża się gandi I zaczyna rzucać we wszystkich kępkami trawy
Gandi - Strażnik HAHA ! ale lol
Grupka - nie czekając ani chwili odpowiedziała gandiemu kamieniami
Gandi uciekł w las
Strażnik - Przejmujemy G.up
Sir Lukas - Dziś G.up jutro Gs
Alandil - Cały świat !
Arcane do Alandila - pogięło cię lepiej browary tyskie lub rozgłośnie radia Maryja ! buhaha
w ten Podchodzi Keczer szukaac przyjaciół bo on taki nie lubiany w sieci jest
Sir Lukas - wziął sekator i ciach ciach
grupka - buhahahaha
Keczer odchodzi
Przychodzi BoRyS- chłopaki macie bronxy
Arcane chłopaki sa w agencjach
BoRyS - Wow a skąd wiesz ?
Strażnik - ponagla borysa który kurczowo trzyma "życiodajne złoto"
Teraz cała gupka w milczeniu Pijąc raz po raz Bronxy
w oddali słychać duszaczych kota na karaoke min. Mag Ognia, Sebek, a tłum jak to tłum rzuca we wszystkich wychodzących na scenę butelkami i kamieniami lub staro polskimi słowami jak spier ze sceny
koło nowo otwartego monopolowego stoją Vampek Mazzak praktykując rożne satanistyczne podspiewki w okolicy kreci się madbull lekko chwiejnym krokiem
Vampek - opodatkować Kler
Mazzak - Jeah nauczaj bracie
Vampek - i ot pan nam przykazał niszczyć groby a ciała w proch obracać
Mazzak - tak my master
Madbull - szadafakap ja tu pije
Nagle ni z gruchy nie z pietruchy z okolicznego lasu wyłonił się biały Człowiek bardzo brzydki w bordowej koszuli a nazywał się...
Sieghailer88 - a na chwałę rydzyka Jeb*** jehowi roz***** was wszystkich nasza falanga was zniszczy !!!!
Vampek - wypluł wino i parsknął śmiechem
Sieghailer88 - i czego się szczerzysz pomiocie żydowski ??
Vampek ( nie mogąc powstrzymać śmiechu tarzał się po ziemi)
Mazzak - Sieghailer mówiłeś cos o falandze ale jesteś sam ????
Sieghailer88 (rozejrzał się wokół siebie i stwierdził) - ku**** gdzie sa moi ludzie to przez was brudy ! pokonam was sam Rydzyk mi pomoże
Madbull ( nie wiedział zabardzo o co chodzi ale człowiek co słowo pokazujący sieghail jest denerwujący nie bacząc ani chwili madbull wziął ostry kamień i nim cisnął jak najmocniej potrafił) - a masz ty faszystowski sku*******
(Mazzak i Vampek widząc ten czyn przyłączyli się do wspaniałej zabawy ! siegler widziac ze jest na przegranej pozycji postanowił się wycofać)
sieghailer88 ja wam dam suki przybędę z odziałem rydzyka buhahahaha ( z szaleńczym śmiechem na ustach zniknął w lesie)
Vampek (do reszty grupki) - Co kler robi z ludzi
Grupka - tak panie kontynuuj msze
wybiła godzina 22:00 na scenę wchodzi clone_xx wszyscy zamilkli nastała cisza jak w grobie, wszystkich oczy zwróciły się na clona poza .. Sir Lukasem, Strażnikiem, Alandilem, BoRySeM i Arcanem którzy w stanie upojenia alkoholowego śpiewali balade o janku wisniewskim ale sytuacje opanował bardzo szybko clone który miłymi słowami " szadafakap" zakończył libacje
teraz jush była prawidłowa cisza.
Clone_xx ( do mas ) - słuchajcie słuchajcie mam dla was wieść wspaniała nowym moderatorem zostanie Glifon !
(cisza została przerwana rozpoczęła się głośna dysputa było słychać krzyki - kto to taki! kim jest ten wybraniec !
Clone_xx (krzyk po czym już cicho) Cisza ! ! glifon pokaz się ludziom
z ciemności wychodzi omotana w szmaty postać przypominającą bobra
Glifon (nie pewnym głosem) witam mam nadzieje ze będzie się nam miło pracowało
Clone_xx - Napewno ! ! ! ! jesteś taki fajny przecie ! ! zaprezentuj się ludziom no już już...
(glifon robiąc pokaz jak na pariskim* salonie mody potknął się o kable i zleciał w tłum odsłaniając lice(twarz)
Tłum - ................. AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(to był Rumbler)
......................................................................................................
Strażnik - ale to nie ...( w tym momencie strażnik zasłabł)
BoRyS - ohh fakk !!!!!!! nie no dzisas ( BoRyS sie popłakał)
Sir Lukas - Hańba , Zdrada !!!!
Alandil - i cały misterny plan poszedł f pizdu
Arcane - Jupi Rumbler wrócił ! ! jeah (Arcane zwracając uwagę na kolegów ) a co wam się stało ..............
Vampek - Rumbler ! jeah Prawdziwy user wrócił
Mazzak - kto to ?
Madbull - nie wiem pewnie jakiś lol ! a co mnie to obchodzi niech sobie nawet lepera biorą
Vampek - będziemy go czcić
Mazzak&Madbull - tak panie !
Mag ognia - Aaaaa ! nie będę mógł spamowac
Sebek - teraz to jush nigdzie nie ma spokojnego miejsca na spam ! fakk
banda innych lolkow na przemian rzucała fakami i brawami
Gandi - haha strażnik zasłabł ale lol !
Gothi - to jak chętni do budowy textowego rpg ??
Ice Revenatn - olaboga co to za szajs
Daru1026 - łojezu jak clone mógł
Clone_xx cisza !! !!
(nastała cisza)
Clone_xx nikt nie sprzeciwia się jaśnie oświeconemu czyli mnie ! Rumbler będzie modem !
Strażnik - to se go weź ja odchodzę ! ! ! ! Fuck System !!
BoRyS - widzisz clone ja mam chyba dużo lekcji i nie będę mógł odwiedzać więcej g.up
Sir Lukas - Hańba zdrada clone jak mogłeś ! cios w plecy najlepszym userom !! !! odchodzę z kumplami
Alandil - jo byde tesh szydł !
Ice Revenant & Daru1026 my tesh idziemy nie bedziemy sie lamowac !!
rozpoczęły się zamieszki w ruch poszły mołotowy kamienie i gaz rurki !?
wosio nie wytrzymał napięcia i podpalił się i jak płonął to krzyczał !
Wosio - buhahahahah szczezniecie w piekle ! (pobiegł w las)
Ares & bobek_666 i Efremz
Ares - buhahaha opłacało się przyjechać a człowiek żywa pochodnia(wskazuje palcem na wosia)
Efremz - a jak , żeś z ta pochodnia przywalił jak łysy grzywa o beton
bobek_666 ja robię zdjęcia bo mi nikt nie uwierzy* !
Rozpoczęła się regularna bitwa !
24:00 Clone wybrał nowych modow ! co było szeroko komentowane na zakończenie zebrania klanu miał się odbyć koncert ich troje ale został odwołany z powodu braku artysty. podsumowując był to najkrwawszy i najbrutalniejszy zlot klanu g.up poza tym klanowicze uratowali kilka sklepów monopolowych od bankructwa to by było na tyle dziękujemy za uwagę telewizja trwam
ps: wokalistę ich troje znalazła grupka lokalnych bojowników młodzieży wszech polskiej nadzianego na pal . dziękujemy i do widzenia
................................................................................................................
Zebranie klanowe o pod tytule krush kill and destroy
Zebranie klanowe w miejscowości Jarocin przewidziane godziny ochlajparty to 10:00- 24:00
teren dość duży na świeżym powietrzu miejsce gdzie kiedyś odbywało się woodstock teraz została tylko stara scena na której organizowane jest karaoke.
Spragniona tłuszcza nie zawiodła, klanowiczów było więcej niż zwykle Clone przyglądał się czarnej masie z małego pagórka
Clone_xx -(sam do siebie ) buhahaha naiwni ludzie jest ich coraz więcej buhahaha. dziś mój plan dojdzie do skutku !
BoRyS -(który stał nie daleko) co mówisz clone ?? głośniej
Clone_xx - nic cieszę się ze nasze szeregi są coraz większe
BoRyS - ehh =_= - po czym kieruje się w stronę mas pracujących żeby wyczaić sytuacje
Nie daleko sceny stoi mała grupka Sir Lukas Strażnik Świątynny Alandil Arcane podchodzi do nich BoRyS
BoRys - cześć chłopaki co robicie ?? znowu jakieś plany revolty ?
grupka chórem - nie no co ty my ?? my tylko rozmawiamy o pogodzie
Borys - aha fajnie to ja idę po browce pogadamy razem
Grupka - hokej tylko szybko
Arcane - a widzieliście ostatnio na tvp 1 princes mononoke
Sir Lukas - Aaaaaa monopolistyczna jedynka jak ty możesz to oglądać pheh ale poza tym to tak
Strażnik - good Movie
Alandil - ja się na tym wychowałem
nagle do grupy zbliża się gandi I zaczyna rzucać we wszystkich kępkami trawy
Gandi - Strażnik HAHA ! ale lol
Grupka - nie czekając ani chwili odpowiedziała gandiemu kamieniami
Gandi uciekł w las
Strażnik - Przejmujemy G.up
Sir Lukas - Dziś G.up jutro Gs
Alandil - Cały świat !
Arcane do Alandila - pogięło cię lepiej browary tyskie lub rozgłośnie radia Maryja ! buhaha
w ten Podchodzi Keczer szukaac przyjaciół bo on taki nie lubiany w sieci jest
Sir Lukas - wziął sekator i ciach ciach
grupka - buhahahaha
Keczer odchodzi
Przychodzi BoRyS- chłopaki macie bronxy
Arcane chłopaki sa w agencjach
BoRyS - Wow a skąd wiesz ?
Strażnik - ponagla borysa który kurczowo trzyma "życiodajne złoto"
Teraz cała gupka w milczeniu Pijąc raz po raz Bronxy
w oddali słychać duszaczych kota na karaoke min. Mag Ognia, Sebek, a tłum jak to tłum rzuca we wszystkich wychodzących na scenę butelkami i kamieniami lub staro polskimi słowami jak spier ze sceny
koło nowo otwartego monopolowego stoją Vampek Mazzak praktykując rożne satanistyczne podspiewki w okolicy kreci się madbull lekko chwiejnym krokiem
Vampek - opodatkować Kler
Mazzak - Jeah nauczaj bracie
Vampek - i ot pan nam przykazał niszczyć groby a ciała w proch obracać
Mazzak - tak my master
Madbull - szadafakap ja tu pije
Nagle ni z gruchy nie z pietruchy z okolicznego lasu wyłonił się biały Człowiek bardzo brzydki w bordowej koszuli a nazywał się...
Sieghailer88 - a na chwałę rydzyka Jeb*** jehowi roz***** was wszystkich nasza falanga was zniszczy !!!!
Vampek - wypluł wino i parsknął śmiechem
Sieghailer88 - i czego się szczerzysz pomiocie żydowski ??
Vampek ( nie mogąc powstrzymać śmiechu tarzał się po ziemi)
Mazzak - Sieghailer mówiłeś cos o falandze ale jesteś sam ????
Sieghailer88 (rozejrzał się wokół siebie i stwierdził) - ku**** gdzie sa moi ludzie to przez was brudy ! pokonam was sam Rydzyk mi pomoże
Madbull ( nie wiedział zabardzo o co chodzi ale człowiek co słowo pokazujący sieghail jest denerwujący nie bacząc ani chwili madbull wziął ostry kamień i nim cisnął jak najmocniej potrafił) - a masz ty faszystowski sku*******
(Mazzak i Vampek widząc ten czyn przyłączyli się do wspaniałej zabawy ! siegler widziac ze jest na przegranej pozycji postanowił się wycofać)
sieghailer88 ja wam dam suki przybędę z odziałem rydzyka buhahahaha ( z szaleńczym śmiechem na ustach zniknął w lesie)
Vampek (do reszty grupki) - Co kler robi z ludzi
Grupka - tak panie kontynuuj msze
wybiła godzina 22:00 na scenę wchodzi clone_xx wszyscy zamilkli nastała cisza jak w grobie, wszystkich oczy zwróciły się na clona poza .. Sir Lukasem, Strażnikiem, Alandilem, BoRySeM i Arcanem którzy w stanie upojenia alkoholowego śpiewali balade o janku wisniewskim ale sytuacje opanował bardzo szybko clone który miłymi słowami " szadafakap" zakończył libacje
teraz jush była prawidłowa cisza.
Clone_xx ( do mas ) - słuchajcie słuchajcie mam dla was wieść wspaniała nowym moderatorem zostanie Glifon !
(cisza została przerwana rozpoczęła się głośna dysputa było słychać krzyki - kto to taki! kim jest ten wybraniec !
Clone_xx (krzyk po czym już cicho) Cisza ! ! glifon pokaz się ludziom
z ciemności wychodzi omotana w szmaty postać przypominającą bobra
Glifon (nie pewnym głosem) witam mam nadzieje ze będzie się nam miło pracowało
Clone_xx - Napewno ! ! ! ! jesteś taki fajny przecie ! ! zaprezentuj się ludziom no już już...
(glifon robiąc pokaz jak na pariskim* salonie mody potknął się o kable i zleciał w tłum odsłaniając lice(twarz)
Tłum - ................. AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(to był Rumbler)
......................................................................................................
Strażnik - ale to nie ...( w tym momencie strażnik zasłabł)
BoRyS - ohh fakk !!!!!!! nie no dzisas ( BoRyS sie popłakał)
Sir Lukas - Hańba , Zdrada !!!!
Alandil - i cały misterny plan poszedł f pizdu
Arcane - Jupi Rumbler wrócił ! ! jeah (Arcane zwracając uwagę na kolegów ) a co wam się stało ..............
Vampek - Rumbler ! jeah Prawdziwy user wrócił
Mazzak - kto to ?
Madbull - nie wiem pewnie jakiś lol ! a co mnie to obchodzi niech sobie nawet lepera biorą
Vampek - będziemy go czcić
Mazzak&Madbull - tak panie !
Mag ognia - Aaaaa ! nie będę mógł spamowac
Sebek - teraz to jush nigdzie nie ma spokojnego miejsca na spam ! fakk
banda innych lolkow na przemian rzucała fakami i brawami
Gandi - haha strażnik zasłabł ale lol !
Gothi - to jak chętni do budowy textowego rpg ??
Ice Revenatn - olaboga co to za szajs
Daru1026 - łojezu jak clone mógł
Clone_xx cisza !! !!
(nastała cisza)
Clone_xx nikt nie sprzeciwia się jaśnie oświeconemu czyli mnie ! Rumbler będzie modem !
Strażnik - to se go weź ja odchodzę ! ! ! ! Fuck System !!
BoRyS - widzisz clone ja mam chyba dużo lekcji i nie będę mógł odwiedzać więcej g.up
Sir Lukas - Hańba zdrada clone jak mogłeś ! cios w plecy najlepszym userom !! !! odchodzę z kumplami
Alandil - jo byde tesh szydł !
Ice Revenant & Daru1026 my tesh idziemy nie bedziemy sie lamowac !!
rozpoczęły się zamieszki w ruch poszły mołotowy kamienie i gaz rurki !?
wosio nie wytrzymał napięcia i podpalił się i jak płonął to krzyczał !
Wosio - buhahahahah szczezniecie w piekle ! (pobiegł w las)
Ares & bobek_666 i Efremz
Ares - buhahaha opłacało się przyjechać a człowiek żywa pochodnia(wskazuje palcem na wosia)
Efremz - a jak , żeś z ta pochodnia przywalił jak łysy grzywa o beton
bobek_666 ja robię zdjęcia bo mi nikt nie uwierzy* !
Rozpoczęła się regularna bitwa !
24:00 Clone wybrał nowych modow ! co było szeroko komentowane na zakończenie zebrania klanu miał się odbyć koncert ich troje ale został odwołany z powodu braku artysty. podsumowując był to najkrwawszy i najbrutalniejszy zlot klanu g.up poza tym klanowicze uratowali kilka sklepów monopolowych od bankructwa to by było na tyle dziękujemy za uwagę telewizja trwam
ps: wokalistę ich troje znalazła grupka lokalnych bojowników młodzieży wszech polskiej nadzianego na pal . dziękujemy i do widzenia