A nie chodzi czasem o Kruka, czyli tego kolesia, który był w przybocznej straży Gomeza? Ten co nas prowadził do niego i tojemu trzeba było raport składać jako cień co działo się w Obozie na Bagnie?
QUOTE A nie chodzi czasem o Kruka, czyli tego kolesia, który był w przybocznej straży Gomeza? Ten co nas prowadził do niego i tojemu trzeba było raport składać jako cień co działo się w Obozie na Bagnie?
QUOTE Zbroje są ekstra a tak naprawde wszysko na naszym bezimienny bohaterze wygląda najlepiej . Oczywiście najlepiej to z wysokimi statystykami
P.S Czy można jeszcze zaciągnąć niemiecką wersję NK z emula ??
Tak można ściągnąć mi się sciąga i mam już 57.4% i nie długo będe mógł se pograć a co do zbroi to wszystok fajnie tylko jedna rzecz mnie ciekawi zbroja kruka i staożytna zbroja są prawie takie sama a jednak starożytna ma o połowe gorszą obrone od kruka i to jest głupie-taka fajna zbroja a taka słaba
QUOTEQUOTE Zbroje są ekstra a tak naprawde wszysko na naszym bezimienny bohaterze wygląda najlepiej . Oczywiście najlepiej to z wysokimi statystykami
P.S Czy można jeszcze zaciągnąć niemiecką wersję NK z emula ??
Tak można ściągnąć mi się sciąga i mam już 57.4% i nie długo będe mógł se pograć a co do zbroi to wszystok fajnie tylko jedna rzecz mnie ciekawi zbroja kruka i staożytna zbroja są prawie takie sama a jednak starożytna ma o połowe gorszą obrone od kruka i to jest głupie-taka fajna zbroja a taka słaba
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.