zara bede mial zbroje rycerza ad hagena a pozniej zbroje Paladyna z klasztoru...
P.S oprucz tego to jeszcze zbroje pirata,ciezko i srednia zbroje bandyty,zbroje straznika kruka,lekka zbroje strazy, skurzany pancerz,3 typy stroju obywatela,zbroje wodnego kregu i cos jeszcze
Ja aktualnie jestem w piątym rozdziale i mam ciężki pancerz łowcy smoków i lepszej zbroi już nie będę miał. A tak poza tym to mam wszystkie zbroje które można zdobyć łowcą smoków oprócz : strojów
obywatela i pancerza z płyt pełzacza.
QUOTE Mam pytanie jaką macie zbroje :?: Skąd macie :?: i w którym rozdziale jesteście :?:
Ja jestem w 4 rozdziale i mam zbroję rycerza,pirata,kręgu wody,ciężką zbroję strażnika miejskiego,lekką zbroję strażnika miejskiego,skórzany pancerz,strój farmera,średnia zbroja bandyty,ciężka zbroja bandyty,zbroja strażnika Kruka i wszystkie trzy stroje obywateli miasta. 8) 8) 8)
ja teraz nosze zbroje kruka (wziołem se tak dla jaj fajan) i do trego mam ciężką i śrędnią zbroje bandytów,zbroje wodnego kręgu,zbroje piratów,lekka i średnia (2x)zbroja najemnika. a nosze szpon beliara,topór beskadar(niewiem jak to sie pisze sprzedaje ją khaled),orkowa zguba,rubinowe ostrze,magiczna kusza i łuk,ciężka kusza,kościany łuk
jestem w 3 rozdziale wracam z GD
Łowcą smoków zostajesz jak uwolnisz Benneta z więzienia, on wtedy daje ci lekki pancerz łowcy smoków i wtedy automatycznie zostajesz łowcą smoków.
Mam jeszcze pytanie skąd można wziąść strój obywatela , bo kilka osób napisało że ma. Bo właśnie zacząłem grać sobie od nowa i zostałem teraz obywatelem , ale nie mogę znaleźć żadnego handlarza który sprzedaje stroje obywatela.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.