A jak możesz zdobyć?
Żeby mieć zbroję musisz zostać paladynem, zbroję można dostać gdzieś w późniejszych aktach, chyba w piątym.
Miecz? 5 rozdział, powinien go zrobić Bennet.
W GII NK Duże Magiczne Ostrze na Smoki nie jest(niestety) najlepszą bronią. Wiem, że zapytałeś się jaki jest najlepszy miecz, ale gdybyś chciał znać lepszą broń, to może nią być m.in. Topór Barbarzyńcy(albo jakoś tak ). Można go kupić u niektórych handlarzy. Pozatym najlepszym mieczem jednoręcznym jest Miecz Mistrzowski(120 obr. wymagane 60 zręczności).
PoZdRo!
bron: topor baseraka (czy jakos) a zbroja paladyna lub lowcy smokow magiczna zbroja to rowniez zbroja paladyna a innej magicznej zbroji bez kodow nie ma
Zależy czy grasz na kodach...jak nie to w 5 rozdziale będąc łowcą lub pałkiem dostaniemy takową zbroję.
Magiem to nie wiem, szata antymaga...A jak grasz na kodach to nie wiem.
Najlepsza broń: topór Berserkera( znaleźć można na Dworze Irdorath)
obrażenia-200
wymagana siła-180
broń dwuręczna
Najlepsza zbroja: Zbroja paladyna i ciężki pancerz łowcy smoków obydwie da się zdobyć w V rozdziale.
Najlepszy miecz- Ciężkie Magiczne Ostrze na smoki .
Najlepsza jest Ognista Zbroja. Nie można jej zdobyć w grze Masz tu kod, ale ostrzegam... Gra ci może się zwalić nieźle... ItAr_FireArmor_Addon. . Jak nie wiesz jak wpisać to: Okno charakteru, wpisujesz marvin, potem znowu c (lub s nei pamiętam) i F2
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.