A właśnie mnie nurtuje to, czy art book z G3 mieści się w pudełku. Bo książka jest ponoć A4 a pudełko jest mniejsze. Z drugiej strony jakby wyglądała ed kolekcjonerska w częściach ;/
Mimo to Ainee dzięki za info
Ja mam pytanie jak kolega wyżej mam wszystkie oryginalne części od 1 do G4 w czym G4(edycja kolekcjonerska) i tu jest pytanie czy można gdzieś zamówić jeszcze ek G3 z amultem ;p ? bo ja nie zdążyłem kupić jak kasę dostałem to było już po ptokach ;[
http://allegro.pl/gothic-3-edycja-kolekcjonerska-stan-idealny-i1304735023.html Proszę, Nówki nie kupisz. Wyszły w nakładzie 2 tys egzemplarzy 4 lata temu.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.