Zastrzeżony

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Czy da się sprawdzić kto dzwonił z zastrzeżonego? Potrzebne mi to jest bardzo!

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Mmm.. jak ktoś dzwoni ze zastrzeżonego to nie sprawdzisz.. Jedynie gdybyś poszedł na policję ^^.
Pozdrawiam..

Arminas

Wybraniec Adonix'a
To i ja wiem... Ale może jest jakiś program, czy coś...

Akasemis

Member
Nie ma takiego programu, a nawet jeżeliby był to byłby nielegalny... no chyba że pracujesz na policji :D
A mogę spytać ocb? zawsze możesz iść na policję a oni sprawdzą

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Kumpeli się wydaje że ktoś ją śledzi... Dostaje głuche telefony, z zastrzeżonego dostaje sygnały, ktoś ciągle siedzi kolo jej domu itd. Ja jej ufam, wiem że może się jej tylko zdawać... Na policje by nie poszla, bo ma takich rodziców co odrazu zaczną jej mówić że jej sie zdaje itd.

szczurek

Menda serowa
Weteran
To nie jest wytłumaczenie.. Widocznie ma dziwnych rodziców którzy nie dbają o jej dobro, ale jeśli tobie na tym zalezy to powinienes znią iść na policje a nie bawic się w detektywa... Mało Rutkowskich w polsce mamy ;o

E

Electric_Dragon

Guest
Potwierdzam słowa szczurka. Tylko Policja. Zawsze może powiedzieć, że dostaje głuche telefony, po nocach ktoś dzwoni. Policja nie musi z urzędu ścigać, ale sprawdzi ten numer. Kolega miał podobnie. Ktoś dzwonił do jego domu po nocach, budził jego rodziców. Matka się zdenerwowała i poszła na policję. I po sprawie.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Zawszę może udać się do operatora swojej sieci i zgłosić ów sytuację. W takich przypadkach, dany numer nie musi być ujawniany, lecz zablokowany.

Jeżeli ma telefon ze symbianem, oczywiście, jeżeli jest mowa o telefonii komórkowej, jest taka aplikacja, ukazująca numery zastrzeżone, lecz przypominam, iż w pełni wykorzystywanie tej aplikacji jest nielegalne.

Do góry Bottom