Witam, gram w G4, jak wiadomo optymalizacja jest zerowa, mam ustawione wszystko na minimum, mimo to gra działa z szybkością 15-20fps, niby da się grać, ale nie jestem aż tak zdesperowany i po prostu mnie to odrzuca trochę od Arcanii B)
Pewnie zwróciliście uwagę na daleki zasięg widzenia bohatera, suwak widoku w opcjach praktycznie nic nie zmienia. I tu moje pytanie, da się jakoś to zmniejszyć (w taki sposób jak to było w G1/2, taka mgła)? Wydjae mi się, że dzięki temu ilość FPS'ów w grze znacznie by wzrosła.
PS. Samo to że gdy skieruję kamerę na ziemię, ilość klatek momentalnie wzrasta do 30+, więc coś w tym musi być :trollface:
PS.2 Aha zapomniałem:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
GeForce 9500GT 1024
4 GB RAM
Windows XP
Pewnie zwróciliście uwagę na daleki zasięg widzenia bohatera, suwak widoku w opcjach praktycznie nic nie zmienia. I tu moje pytanie, da się jakoś to zmniejszyć (w taki sposób jak to było w G1/2, taka mgła)? Wydjae mi się, że dzięki temu ilość FPS'ów w grze znacznie by wzrosła.
PS. Samo to że gdy skieruję kamerę na ziemię, ilość klatek momentalnie wzrasta do 30+, więc coś w tym musi być :trollface:
PS.2 Aha zapomniałem:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
GeForce 9500GT 1024
4 GB RAM
Windows XP