Co sądzicie o zakończeniu w g3? Wg mnie troche inne niż zawsze. I mam pytanie jak wygląda zakończenie jako sługa beliara, bo ja przeszedłem jako wybraniec i zakończenie jest jak w bajce dla dzieci. Co wy o tym sądzicie??
Zakonczenie rzeczywiscie jest troche lipne. Gdy zaczynalem gre, to liczylem ze sie skonczy jakims zaje**** filmikiem, ale niestety sie rozczarowałem... :/ Jednak tworcy gry poszli na latwizne, brakuje troche epickosci w nim.
Mi się podoba. A czemu a temu, że miałem już dość tego ciągłego niepokoju po filmikach z 1 i 2 gdzie nic nie było wytłumaczone i domyślali się. Według mnie dobrze zrobili, że nareszcie rozwiali nasze wątpliwości. Przecież to już koniec.
Tak powinna się kończyć gra. Ale fakt wolałbym filmik.
jak przeszedlem opcja xardasa czyli oba bogowie przegrywaja, i jest tam zapowiedz 4 czesci tyle ze nie bedzie w niej gorna diega miltena lestera ;lee i reszty znajomych :/ tylko xardas
TE TRZECIE ZAKONCZENIE DAJE FURTKE DO GOTHIC 4 FAJNIE BY BYLO ALE RACJA BRAKUJE FILMIKU KONCOWEGO TE WSTAWKI MOGLI ZROBIC JAKO FILMIKI A NIE SLAJDY ODWALILI FUSZERE NA TE WYMAGANIA DO TEJ GRY
Ja myśle że raczej nie będzie 4 części tylko dodatek z dalszym ciągiem
a swoją drogą jak myslicie czy to była właściwa decyzja? (chodzi o ścieszkę xardasa)
dodatek pewnie bedzie akcja bedzie sie dziala na jakis wyspach poludniowych zamieszkaly przez rase ludzi czarnoskorych gdzie sa ostatnie swiatynie beliara
a ja mam pytanie ... od czego zalezy zakoniczenie gry ... czy od frakcji do której sie przyłoączyłem czy spotykam w pewnym miejscu jakiś wybór kóry odbije sie na zakoniczeniu ???
Po zebraniu wszystkich artefaktow i dojsciu do Xardasa masz dokonac ostatecznego wyboru. Ale jesli nie bedziesz mial 75 % reputacji u Assasynow nie wykonasz zakonczenia z Beliarem. 2 pozostale zakonczenia nie maja znaczenia dla kogo pracujesz.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.