Zadania W Zb

Status
Zamknięty.

5iemin

New Member
CYTAT(MichałABG @ 08-12-2008, 16:11) index.php?act=findpost&pid=205312
mam następny problem;) mianowicie gdy chciałem porozmawiać z Lee, przed bramą zatrzymał mnie strażnik i powiedział, że jak chce porozmawiać z Lee to musze znaleść wojownika o imieniu Marek. mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie ten koleś się znajduje?

dzięki "pole" wiem że jest w ardei :p

bimber12345

Member
Mac nie Marek. Jest w chacie alchemika w Ardei ale nie powie Ci nic nadzyczajnego :))

MichałABG

Member
zrobiłem już wszystkie zadania dla Theodra(tego, który pilnuje wejścia do Lee) i gdy spytałem się go czy moge spotkać się z Lee on odpowiedział, że tak, lecz gdy weszłem do budynku Lee tam nie było...mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie on jest?

Zielarz

New Member
eh, a ja nie moge wypełnić wydawało by sie banalnego questa...
mianowicie koleś każe mi zabić 10 krów jakiegoś innego pasterza (chyba wiecie o kogo chodzi nie ?)

no to czekam aż on pójdzie nyny, ale nie ma sposobu żeby sie zakraść i uderzyć krowy tak żeby nie uciekły ;/ a i dziwnym sposobem przez niezliczoną ilość scian widzą to zajście strażnicy i zaczynają mnie naparzać ;/

MichałABG

Member
zainstalowałem patcha.1.06 i Lee sie pojawił, lecz gdy z nim porozmawiałem ten najzwyczajniej się ulotnił. poszłem za nim i doszłem z nim do wielkiego muru przed którym było chyba z 10 demonów... gdy się z nimi rozprawiliśmy on przeszedł przez ten mur(?) i poszedł sobie... ja chcąc iść za nim, wyszłem na skałe i ominołem ten mur, widziałem że Lee stoi przedemną jakieś 30kroków. próbowałem do niego iść lecz się nie da. wygląda to tak jakby był to koniec mapy(a przedemną są drzewa itp.) nie wie ktoś jak przywrócić Lee do porządku? aha ten mur znajduje się na północ od Vengardu, przy morzu.

ArtuRR

New Member
A ja mam takie pytanie dotyczące misji dla Inoga. Gdzie znajdę tego szpiega ? Poszedłem do Trelis i nie mogę znaleźć żadnego Lochu.

bimber12345

Member
Jak idziesz w strone Montery od Trelis to przy wyjściowej bramie jest arena za nia jest domek, w którym jest szpieg Ale mussisz strażnikowy zapłacić troche. Ja tych krów nie zdołałem zabić, chyba jedyna opcja to przez kody "kill" A z tym znikającym Lee
Kody:
Spawn Lee
goto Lee

chris_voorhees

New Member
A gdzie tego Oscha szukać? Bo w Trelis jakiś ork mówił że go tam dzisiaj nie widział.. Thorusa zresztą też

Zielarz

New Member
ehh... szkoda bo nienawidze przechodzić gry z kodami gdy ustale sobie że gram bez kodów, no ale trudno...

edit: Wie ktoś może kto daje zadania na te pierwsze 5 listów ? ;/ bo znaleźć nie mogę... a te krowy to jakoś sproboje przejsc ale jak narazie nie daje rady ;/

bimber12345

Member
Dziś albo jutro będe opisywał misje Zaczynam od Silden. A listy da Ci kolega w domku nad jeziorkiem (imienia nie pamiętam) poprosi Cie o znależenia osoby która rozsypuje chleb na jego dachu. Jeśli chcesz moge Ci podpowiedzieć jak go znależć. Idz za chlebem.alchemik tam gdzie w podstawce było więzienie. Anno w domku, obok miejska jednego z pastwiska krów.A Osch jest w świątyni na połnoc od Trelis. jest broniony przez 4 orków Wiec uważaj

bimber12345

Member
Już Ci podpowiem , ponieważ wiem że za chwiel padnie pytanie. Milten znajduje się w świątyni przed zamkiem Trelis. Wchodzisz do podziemi zabijasz strażników. A Moltena zaprowadzasz do Oscha, który wciąż bedzie siedział w tamtej świątyni

Zielarz

New Member
Duch, a możesz powiedzieć dokładniej gdzie jest ta chata nad jeziorem? ja znalazłem jedną ale w obok niej był tylko rybak :/

bimber12345

Member
Jak "ktoś" kto zleca Ci misję zabicia krów. idziesz w stronę młyna a przed ostatni dom na lewo to jego chata. Uwaga czasami postacie chodzą, więc nie zawsze możesz go tam znależć. ale zawsze w okolicy będzie.

chris_voorhees

New Member
A czy ta bestia pod koniec gry znajduje sie w Reddock? Bo akurat jak chce wejść do Reddock to za każdym razem wyskakuje mi "where is the guru" ;/

bimber12345

Member
Jest w redock, możesz wejśc tez od drugiej strony przez jaskinie. od razu pędziesz koło besti jak wejdziesz do redock

chris_voorhees

New Member
Nic z tego, próbowałem sie dostać z każdego kierunku i za każdym razem jak sie zbliże ten sam błąd.. próbowałem też przeinstalować, teleportem i NIC

chris_voorhees

New Member
Mam, bez niego to wogóle nie szło grać. Ciekawe jest że jak wczytuje wcześniejczego save'a (zanim ta bestia sie pojawiła) to też nie moge wejść do Reddock, a kiedyś mogłem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom