Zadania W Zb

Status
Zamknięty.

pole

New Member
jesli macie problem z zadaniami w ZB to piszcie.mam nadzieje,ze ten temat bedzie pomocny

Wrb

Member
Ja proponuje żeby zrobić po prostu spis questów, każdy gracz w swoim poście zrobi kilka zadań a Ty (pole) skopiujesz je i wkleisz do swojego postu, wyjdzie z tego taka mała solucja.

pole

New Member
hej kacperax dostalem od ciebie tekst do przetlumaczenia (bezimienny) byloby milo gdybys odpowiedzial nawet jeszeli sie nie dostalem :p:p:p:p

bimber12345

Member
Można powiedzieć, że ja mam
Zadanie dla Inoga ; znajdz informacje o magu. Porozmawiałem już z orkiem w Trelis i nie wiem co dalej, chodziłem po całym mieście i nie tylko i nic

pole

New Member
CYTAT(Duch @ 06-12-2008, 20:20) index.php?act=findpost&pid=205137
Można powiedzieć, że ja mam
Zadanie dla Inoga ; znajdz informacje o magu. Porozmawiałem już z orkiem w Trelis i nie wiem co dalej, chodziłem po całym mieście i nie tylko i nic

tez mialem z tym problemy.sprobuj zainstalowac patche. i nie zabijaj go ,najpierw zbierz informacje zanies anogowi i potem go zabij

bimber12345

Member
Ale porozwamiałemz orkiem i kilkoma innymi. I jak ide do Inoga to nie mam kwestii dialogowej, patcha mam. mam go zabic MAGA ?

MichałABG

Member
ja mam problem z kupcami z Geldern, mianowicie doszłem już do Silden lecz oni cały czas za mną łażą... do jakiego konkretnie miejsca mam ich eskortować?

pole

New Member
CYTAT(MichałABG @ 06-12-2008, 21:58) index.php?act=findpost&pid=205144
ja mam problem z kupcami z Geldern, mianowicie doszłem już do Silden lecz oni cały czas za mną łażą... do jakiego konkretnie miejsca mam ich eskortować?

pomaga wczytanie.jezeli nie da rady to cofnij sie do tego mostku nad woda przy wejsciu do miasta i zagadaj do niego, a co do maga to mozesz go zabic-to jest jedno z zadan ale gdy go zabijesz chyba niewykonasz tego z informacjami. inog powinien cie odeslac do anoga

MichałABG

Member
podeszłem pod ten most i gdy do niego zagaduje to się nic nie dzieje, w dzienniku misji napisane jest, że trzeba go eskortować do konkretnego miejsca, mógłby mi ktoś powiedzieć jakie to miejsce, bo most nim chyba nie jest...

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(MichałABG @ 07-12-2008, 09:55) index.php?act=findpost&pid=205164
podeszłem pod ten most i gdy do niego zagaduje to się nic nie dzieje, w dzienniku misji napisane jest, że trzeba go eskortować do konkretnego miejsca, mógłby mi ktoś powiedzieć jakie to miejsce, bo most nim chyba nie jest...

Ode mnie się odwalili przy młynie. Sam zagadał, że tu już sobie dadzą sami radę.

Wrb

Member
A wybiłeś tych 8 orków po drodze?? Może któregoś pominąłeś i z tąd to całe zamieszanie.

MichałABG

Member
8 orków? ja spotkałem tylko 4 orków....

po zainstalowaniu patch'a 1.06 koleś podeszedł do mnie i powiedział, że dalej poradzą sobie sami... gdy poszedłem do Inoga i powiedziałem mu, że wszystko jest już zrobione, to on powiedział, że niech będzie chwała Innosowi, ruszajmy do Silden, ale zamiast iść za mną to on siedzi na tym tronie i nie idzie...;( czy moge iść do Silden sam czy nie? P.S. zrobiłem już wszystkie zadania, które od niego dostałem...

bimber12345

Member
Musisz właśne wykonać misje z Magiem. apropo maga jak porozmawiasz z orkiem w Trelis wystarczy zabic go( maga)

Teraz mam problem z inną misją; Misja polega na " zaprowadz arime do Gothy" ale gdzie jest ta armia, przy okazjii mialem porozmawiać immuellem, porozmawiałem. szukam lee, nigdzie go nie ma. A Hanz nie chce ze mną gadać

pole

New Member
CYTAT(Duch @ 07-12-2008, 18:16) index.php?act=findpost&pid=205243
Teraz mam problem z inną misją; Misja polega na " zaprowadz arime do Gothy" ale gdzie jest ta armia, przy okazjii mialem porozmawiać immuellem, porozmawiałem. szukam lee, nigdzie go nie ma. A Hanz nie chce ze mną gadać

ta armia jest pod gotha juz.idz poszukaj jest bliziutko gothy. pamietam tez szukalem ^^

bimber12345

Member
Dobra wiem zyskałem odpowiedz na tawernie. Ale naprawde. Zal. teraz mam zjalezc oscha i thorusa i porozmawiać . Thorusa znalazłem jest na pustyni( przy przejsciu) i nie mam kwestii by zn im porozmawiać. A Oscha to nawet kody nie znajduja Help

5iemin

New Member
ja mam inny problem. z misją "poproś gorna o pomoc dla gelder" idę do gothy, tam ten strażnik mówi mi ze mam zapłacić 50 000, ja mu mówię że nie zapłace, po czym omijam go normalnie bez zatrzymywania, dochodze do gorna, on nie chce ze mną rozmawiać, wracam wiec do strażnika, on też nie chce ze mną rozmawiać, ale już mnie zatrzymuje. wiec przechodząc po dachach (na prawo od strażnika) znów idę do gorna i on wciąż nei chce ze mną rozmawiać, ale za to w skrzyni koło niego znajduje pancerz nordmarczyka i "broń konnicy" (mieczyk jednoręczny zadający 160 obrażeń) choć niepotrzebnie pisze jednoręczny bo 2ręcznych nie można używać bo nie mamy umiejętności duży oręż a wszystcy nauczyciele mogę nas uczyć tylko duży oręż II i III i jak na to klikamy to wyskakuje nam ze brtakująca umiejętność. ale to i tk nie wszytstko. po tej przygodzie w gothcie, postanowiłem pójść do vengradu. oczywiście zatrzymuje mnie strażnik z którym nie moe porozmawiać, ale jak przechodze to tylko on mnie atakuje, i po krótkiej walce ucieka. dochodze do komnaty króla a tam nikoo nie ma. za to obok na stelażach stoją chyba same najlepsze bronie w grze. same nowe, dodane przez dodatek. oczywiscei nikt ich nie pilnuje. nie ma lee i nikogo innego. w kufrze obok znajdujemy pancerz paladyna, a w kufrze na wierzy, pancerz robara. nie gram na kodach a czuję się jakbym cąłkowicie oszukiwał. albo jakieś mega bugi albo nie wiem czegoś nei robie po kolei i wsyztysko sie zepsuło.

pole

New Member
CYTAT(5iemin @ 07-12-2008, 19:30) index.php?act=findpost&pid=205257
ja mam inny problem. z misją "poproś gorna o pomoc dla gelder" idę do gothy, tam ten strażnik mówi mi ze mam zapłacić 50 000, ja mu mówię że nie zapłace, po czym omijam go normalnie bez zatrzymywania, dochodze do gorna, on nie chce ze mną rozmawiać, wracam wiec do strażnika, on też nie chce ze mną rozmawiać, ale już mnie zatrzymuje. wiec przechodząc po dachach (na prawo od strażnika) znów idę do gorna i on wciąż nei chce ze mną rozmawiać, ale za to w skrzyni koło niego znajduje pancerz nordmarczyka i "broń konnicy" (mieczyk jednoręczny zadający 160 obrażeń) choć niepotrzebnie pisze jednoręczny bo 2ręcznych nie można używać bo nie mamy umiejętności duży oręż a wszystcy nauczyciele mogę nas uczyć tylko duży oręż II i III i jak na to klikamy to wyskakuje nam ze brtakująca umiejętność. ale to i tk nie wszytstko. po tej przygodzie w gothcie, postanowiłem pójść do vengradu. oczywiście zatrzymuje mnie strażnik z którym nie moe porozmawiać, ale jak przechodze to tylko on mnie atakuje, i po krótkiej walce ucieka. dochodze do komnaty króla a tam nikoo nie ma. za to obok na stelażach stoją chyba same najlepsze bronie w grze. same nowe, dodane przez dodatek. oczywiscei nikt ich nie pilnuje. nie ma lee i nikogo innego. w kufrze obok znajdujemy pancerz paladyna, a w kufrze na wierzy, pancerz robara. nie gram na kodach a czuję się jakbym cąłkowicie oszukiwał. albo jakieś mega bugi albo nie wiem czegoś nei robie po kolei i wsyztysko sie zepsuło.

sluchaj najpierw musisz zebrac te 50 000 i pogadaj ze straznikiem bo inaczej gorna nie bedzie z toba gadal. co do vengardu to nie wacz ze straznikiem on bedzie ci pozniej zadania dawal dopiero wtedy pojawi sie Lee. ludzie mam dla was nowinke JEZELI DOSTANIECIE ZADANIE SPROWADZENIA MILTENA DO HECTORA TO UWARZAJCIE HECTOR TO NIE KTO INNY JAK OSCH ok????a jakby co to mi na gg piszcie, pozdro

MichałABG

Member
mam następny problem;) mianowicie gdy chciałem porozmawiać z Lee, przed bramą zatrzymał mnie strażnik i powiedział, że jak chce porozmawiać z Lee to musze znaleść wojownika o imieniu Marek. mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie ten koleś się znajduje?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom