ja mam inny problem. z misją "poproś gorna o pomoc dla gelder" idę do gothy, tam ten strażnik mówi mi ze mam zapłacić 50 000, ja mu mówię że nie zapłace, po czym omijam go normalnie bez zatrzymywania, dochodze do gorna, on nie chce ze mną rozmawiać, wracam wiec do strażnika, on też nie chce ze mną rozmawiać, ale już mnie zatrzymuje. wiec przechodząc po dachach (na prawo od strażnika) znów idę do gorna i on wciąż nei chce ze mną rozmawiać, ale za to w skrzyni koło niego znajduje pancerz nordmarczyka i "broń konnicy" (mieczyk jednoręczny zadający 160 obrażeń) choć niepotrzebnie pisze jednoręczny bo 2ręcznych nie można używać bo nie mamy umiejętności duży oręż a wszystcy nauczyciele mogę nas uczyć tylko duży oręż II i III i jak na to klikamy to wyskakuje nam ze brtakująca umiejętność. ale to i tk nie wszytstko. po tej przygodzie w gothcie, postanowiłem pójść do vengradu. oczywiście zatrzymuje mnie strażnik z którym nie moe porozmawiać, ale jak przechodze to tylko on mnie atakuje, i po krótkiej walce ucieka. dochodze do komnaty króla a tam nikoo nie ma. za to obok na stelażach stoją chyba same najlepsze bronie w grze. same nowe, dodane przez dodatek. oczywiscei nikt ich nie pilnuje. nie ma lee i nikogo innego. w kufrze obok znajdujemy pancerz paladyna, a w kufrze na wierzy, pancerz robara. nie gram na kodach a czuję się jakbym cąłkowicie oszukiwał. albo jakieś mega bugi albo nie wiem czegoś nei robie po kolei i wsyztysko sie zepsuło.