nie moge dostac sie za te drzwi a jest tam pradawna relikwia jestem na poziomie konca gry tylko wrocilem i od poczatku zbieram relikwie nie wiem co mzrobic zeby tam wejsc http://yfrog.com/euarcania2010112818323365j
mam następujący problem:
po otrzymaniu od murdy zadania "dwa antałki miodu" udałem się do chaty garva a tam nikogo nie ma
według opisu powinni tam być garv i dwóch innych ludzi a mnie pusto
tak samo w wieży też nie ma Rautera
nie wiem co zrobić
ja mam problem z misją Amulet Śniącego oczyściłem już świątynie pogadałem z magami i wybrałem sposób Merdariona mam mu przynieść runy many jedną znalazłem w latarni morskiej ale drugiej nie mogę znaleźć
Siema mam problem ze świątyniom przy Toosho. Mam zadanie ,,chram żywiołów" i jak jestem w środku są drzwi z kratami i pisze ,,zablokowane". Przetrząsnąłem całe ruiny i klucza nie ma. Jak nie zdobęde tego chramu to nie dotre do magów. Bardzo proszę o pomoc.
W którejś z sal, które są niedaleko od tej kraty jest bodajże skrzynia, w której to znajduje się kufer. A jak nie skrzynia, to leży on na jakimś ołtarzyku - nie pamiętam już dokładnie, ale któreś z tych dwóch na pewno. "Przetrzep" najbliższe okolice tej kraty raz jeszcze, na pewno znajdziesz.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.