Te... ale bierzmy pod uwage ze gdyby nie xardas bezek by kopnal w kalendarz! Pod tymi glazami,wiec zawdzieczamy zycie bezka Xardasowi!
"A Beliar zwrocil sie do innej istoty lecz adanos nie pozwolil na to i zmyl ja z powierzchni ziemi" ekhe.. czy jakos tak nie bluzgajcie mnie za to ze cos przestawilem! ciekawe jaka byla ta istota.. "tchnal w nia czesc swej boskiej mocy.. by mogla zniszczyc cala ziemie!" boze.. mogli by wyjasnic o co tutaj chodzi! o sniacego czy smoka!?
"Przemiezyl cala ziemie By znalezc czlowieka!" hmm tu mysle ze chodzi o bezka bo kto moglby byc tym czlowiekiem? Lee? Lares? Saturas? Rhobar?
wiec Innos jest lepszy bo ciagle ma tego swojego sluge najlepszego!! BEZKA!
a pozatym ile to juz beliar zmienial slugow.. o boze..
a do koloni trafil.. hmm..mysle ze oskarzony byl o zabojstwo ale on tego nie zrobil.. tak jak ten kowal z farmy onara.. byl wrobiony a wtedy istniala bariera i go tam wrzucili.. zyl na kontynecie i mysle.. ze byl.. podroznikiem.. a 2 opcja.... byc moze zabil owce lub kilka..
a pozatym w 1 czesci najemnicy..np przy Lee.. jest gosciu Orik.. czy jakos tak.. Najemnik Kosa.... co oni tam robili? mieli imiona a nie robili nic nadzwyczajnego.. nie bylo ich w 2 czesci wiec moze w 3.. lub zgineli gdy upadla bariera.
a wiecie jak poznamy historie bezeczka? mysle ze spotkamy na kontynecie jakiegos dawnego kolege z czasow gdy bezek nie byl w barierze.. zapyta sie "(imie bezka?) TO TY?" a bezek "a cos ty za jeden!?" "to ja zdzisiek! nie pamietasz mnie?!" "nie" i pozniej zapytamy sie jaka mielismy przeszlosc i on nam opowie... bo to nie mozliwe ze bezek nie mial zadnych kumpli gdy nei byl skazancem!
Sry ze pisze nie po polsku ale nie dzialaja mi te literki