Jakich ludzi wzieliście na statek jaka jest niby wasza "niepokonana załoga"
moji ludzie to Lee,Torlof, Milten, Lester, Vartas, Gorn, Wilk, Diego, Benet
chciałem wziąść jeszcze Laresa ale już załoga była pełna
A ja nie mam sentymentu do starych ziomków, bo nie grałem w Gothica I . Nie moge dostać ( może za mało się staram?? ) aaa, dobra pojade na giełde ( oczywiście do EmPiku ) i kupie Noc Kruka ( Ave ReVeN ) i Gothica 1. To taki off-topic, a teraz powaga: Eee... Co do załogi to brałem każdego kto chciał Wiem, że liczy się jakość, a nie ilość... Lecz, na Irdorath każda siła sie przyda Pozdrawiam, SoniC
może jush niezwiązane z postem ale czy nieszkoda wam że niemożan gwałcic no pmyślcie sobie zabiliście czarnego trola i wracacie przez góry i tu nagle niewiasta i co robicie a tak na powarznie to szkoda że niemożna zabrać na statek kobiet
a skumajcie taką akcje wpadacie na koniu do jakiejś małej wioski Pochodniom wykonujecie rzut z bek hendu w dach ze strzechy a drugą rękom łapiecie za niewiastę hehehehehehe ja po kolejnym przejściu gothica będę musiał się leczyć
Ja wziąłem tak: Jorgena, Diego, Miltena, Vatrasa, Lee, Gorna, Lestera, Giriona, Mario, Beneta, Laresa. Sam nie wiem jak ich tulu wziąłem bo wydawało mi się, że można tylko 10, ale Giriona spotkałem przy statku, jak wszyscy weszli i nie zaliczono go chyba jako załogi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.